Društvo

JUTARNJE VESTI: Saobraćajni udes, povređena jedna osoba

Pančevo, Sre, 05/10/2016 - 07:17
Jelena Katana

PANČEVO – Danas je sreda, 5. oktobar. U Pančevu i okolini vreme veoma hladno, promenljivo oblačno, i sa slabom kišom u toku dana. Najviša dnevna temperatura od 4˚C do 13˚C. 

U toku 24 sata rođeno je 5 beba – dve devojčice i tri dečaka.

Dežurna ekipa Službe hitne medicinske pomoći, tokom noći, imala je pune ruke posla. Obavljeno je 45 ambulantnih pregleda, i 12 kućnih poseta. Transportne ekipe izvršile su dva transporta u gradu, i osam transporta van grada. U Glogonju dogodila se jedna saobraćajna nesreća, u kojoj je povređena jedna osoba. 

ED „Pančevo" obaveštava potrošače da će u toku dana zbog planiranih radova na mreži, bez el. energije ostati: 

Kačarevo 

08:00-16:00 – Povremena isklјučenja zbog orezivanja rastinja duž NN mreže. 

Pančevo 

09:00-12:30 –- Naselјe Topola.

09:30-10:30 – Kneza Mihajla Obrenovića od M. Marković do A. Maksimovića, Čumićeva od S. Šuplјikca do J. Marankovića, Serdar Janka Vukotića (cela).

08:30-09:00 – S. Šuplјikca od 39-59, J. Gavrilovića od Čumićeva do A. Maksimovića, Čumićeva od S. Šuplјikca do J. Marinkovića, OŠ "Isidora Sekulić", Dr. M. Prite od br. 6-14 i br.11. 

08:30-10:30 – D. Tucovića (od Braće Jovanovića do Hajduk Velјkove), Moše Pijade (od k. br. 21 ka mostu).

11:30-13:30 – Oslobođenja 17-27, Srednja škola „P. Marganović" i mreža u Staroj ulici parna strana (od br.2-14).

 Najnovije vesti

Društvo

Hitno upozorenje RHMZ u 20:34

U narednih sat vremena na području Srema, srednjeg i južnog Banata jaka konvektivna oblačnost uslovljavaće intenzivne pljuskove, grmljavinu, pojačan vetar i lokalnu pojavu grada, sa tendencijom

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo