Društvo

Jutarnje vesti za četvrtak 11. maj

Pančevo, Čet, 11/05/2017 - 07:27
Aleksandar Stojković

Dobro jutro. Danas je četvrtak 11. maj. U Pančevu će danas biti pretežno sunčano i toplo a uveče se očekuje naoblačenje, tokom noći povremeno kiša. Vetar će biti umeren, povemeno jak, južni i jugoistočni. Najniža temperatura kretaće se oko devet, a najviša oko 24 stepena.

U porodilištu pančevačke Opšte bolnice juče je rođeno tri bebe, dve devojčice i dečak.

U ammbulanti Službe hitne medicinske pomoći u Pančevu, u toku noći je pomoć potražilo 49 pacijenata, a lekari ove ustanove obavili su 10 kućnih poseta. Intervencija na javnom mestu nije bilo.

U19h u Galeriji Bate Mihailovića biće održano predstavljanje knjige "Pariski razgovori" Živadina K. Mitrovića. O knjizi će govoriti Gordana Milosavljević Stojanović, urednica i Živadin K. Mitrović, autor.

U dvorani Apolo od 20 sati u okviru Slobodne zone biće prikazan dokumentarni film Ljubavnici i despot.

U19 časova u Narodnom muzeju Pančevo biće svečano otvorena izložba Drvorezi i bakrorezi muzeja Srpske pravoslavne crkve

četvrtak, 11. maja 2017. godine, u pančevačkom klubu „Kupe“ (Ulica braće Jovanović 5), od 20 sati članovi redakcije sajta pancevo.city govoriće o tome šta žele da postignu ovim medijskim poduhvatom.

iskljucenja_11._ooktobaar.png

 Najnovije vesti

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju

Društvo

Deo Pančeva sutra bez gasa

JP „Srbijagas“ obaveštava kupce na području Grada Pančeva, da će u petak, 21.07.2017. godine, u periodu od 10:30 do 19:00 časova, zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u

Društvo
Flaširana voda

Deo Pančeva bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostao deo naselja Tip Stanko i zgrade "Pepeljare" između ulica Maksima Gorkog i Cara Lazara.
Društvo

Želite ljubimca? Udomite Malu! (FOTO)

MALA Živi na ulici u Topoli i niko ne zna kada se pojavila. Možda zato što je stalno u pokretu, mada se u poslednje vreme zadržava na jednom mestu – kod komšinice koja je redovno hrani i sipa joj