• JUŽNOBANATSKI UPRAVNI OKRUG: Cilj da se poveća broj rešenja o ozakonjenju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Realizacije treće faze implementacije Zakona o ozakonjenju nelegalno izgrađenih objekata bila je tema sastanka koji je održan 9. marta u Južnobanatskom upravnom okrugu. Pored predstavnika gradova i opština južnog Banata, sastanku su prisustvovali, ispred Ministarstva građevinarstva, saobraćaja i infrastructure, pomoćnica ministra Darinka Đuran, kao i saradnici ovog ministarstva Vladan Dorić i Dejan Čarapić. Domaćin skupa bila je načelnica Južnobanatskog upravnog okruga Danijela Lončar.
    „Južnobanatski upravni okrug pružao je svestranu potporu jedinicama lokalnih samoupravau po pitanju sprovođenja popisa i dodatnog zapošljavanja lica na poslovima ozakonjenja, a podrška izostati neće ni u ovoj fazi implementacije. Zadatak je da se poveća broj donetih rešenja o ozakonjenju, a to možemo jedino zajedničkim radom i zalaganjem, unapred utvrđenom dinamikom i koordinacijom“, saopštila je Lončareva.

    Realizacije treće faze implementacije Zakona o ozakonjenju nelegalno izgrađenih objekata bila je tema sastanka koji je održan 9. marta u Južnobanatskom upravnom okrugu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo