Nema Pančevaca među kandidatima za tužioca u Pančevu

Ko će biti Viši, a ko Osnovni javni tužilac u Pančevu?

Pančevo, Pon, 03/10/2016 - 11:33
Vladimir Đoković

PANČEVO, 3. oktobar – Državno veće tužilaca objavilo je liste kandidata za Višeg javnog tužioca i Osnovnog javnog tužioca u Pančevu.

Na listi kandidata za Višeg tužioca, koji ima regionalnu nadležnost, jesu Emilija Milosavljević, zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu, Gordana Čolić, zamenik Višeg javnog tužioca u Pančevu, Nebojša Živkoković, zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu, Nataša Trninić, zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu, i Zoran Antić, zamenik Višeg javnog tužioca u Smederevu.

Među kandidatima za Osnovnog javnog tužioca u Pančevu, koje je objavilo Državno veće tužilaca, jesu Ana Borović, zamenik javnog tužioca u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, i Nenad Stefanović, zamenik javnog tužioca u Trećem osnovnom javnom tužiocu u Beogradu. Među kandidatima koji su prošli na listu Državnog veća tužilaca su i Gordana Čolić, koja je već radila kao Viši javni tužilac u Pančevu i Ana Borović, koja je već bila Osnovni javni tužilac u Pančevu.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove