Nema Pančevaca među kandidatima za tužioca u Pančevu

Ko će biti Viši, a ko Osnovni javni tužilac u Pančevu?

Pančevo, Pon, 03/10/2016 - 11:33
Vladimir Đoković

PANČEVO, 3. oktobar – Državno veće tužilaca objavilo je liste kandidata za Višeg javnog tužioca i Osnovnog javnog tužioca u Pančevu.

Na listi kandidata za Višeg tužioca, koji ima regionalnu nadležnost, jesu Emilija Milosavljević, zamenik višeg javnog tužioca u Beogradu, Gordana Čolić, zamenik Višeg javnog tužioca u Pančevu, Nebojša Živkoković, zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu, Nataša Trninić, zamenik Višeg javnog tužioca u Beogradu, i Zoran Antić, zamenik Višeg javnog tužioca u Smederevu.

Među kandidatima za Osnovnog javnog tužioca u Pančevu, koje je objavilo Državno veće tužilaca, jesu Ana Borović, zamenik javnog tužioca u Prvom osnovnom javnom tužilaštvu u Beogradu, i Nenad Stefanović, zamenik javnog tužioca u Trećem osnovnom javnom tužiocu u Beogradu. Među kandidatima koji su prošli na listu Državnog veća tužilaca su i Gordana Čolić, koja je već radila kao Viši javni tužilac u Pančevu i Ana Borović, koja je već bila Osnovni javni tužilac u Pančevu.Najnovije vesti

Srbija

Nema uglja, Srbiji prete restrikcije

Na deponiji Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu u ovom trenutku nema dovoljno uglja za proizvodnju struje, zbog čega se Srbija u novembru može suočiti sa restrikcijama električne energije,

Sport

Ragbi dan u Starčevu

U nedelju 21. maja Starčevo je bila prestonica srpskog ragbija. Okupile su se četiri generacije ragbista i uveličale ovu sportsku manifestaciju.