Policija traga za NN licem koje je pretilo gradonačelniku

Ko je ostavio preteće pismo u gradonačelnikovom sandučetu?

Pančevo, Uto, 23/08/2016 - 11:27
Vladimir Đoković

PANČEVO, 23. avgusta - Događajem od polovine avgusta kada je stiglo preteće pismo Gradonačelniku Saši Pavlovu bave se Osnovno javno tužilaštvo i pančevačka policija.

„U tužilaštvo je stigla krivična pirjava protiv NN lica zbog sumnje da je počinilo krivično delo ugrožavanja sigurnosti. Tužilaštvo je uputilo zahtev Područnoj policijskoj upravi da prikupi neophodna obaveštenja u cilju utvrđivanja identiteta lica koje je učinilo krivično delo. Takođe je tužilaštvo zatražilo i utvrđivanje postojanja drugih bitnih elemenata krivičnog dela” – izjavila je portparolka Osnovnog javnog tužilaštva, Jelena Samuilov.

Tužilaštvo je prvo obaveštenje o ovom događaju dobilo 14. avgusta. Kako saznajemo, pismo, u kome su se pretnje odnosile i na porodicu, pronađeno je u porodičnom poštanskom sandučetu.Najnovije vesti

Srbija

Nema uglja, Srbiji prete restrikcije

Na deponiji Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu u ovom trenutku nema dovoljno uglja za proizvodnju struje, zbog čega se Srbija u novembru može suočiti sa restrikcijama električne energije,

Sport

Ragbi dan u Starčevu

U nedelju 21. maja Starčevo je bila prestonica srpskog ragbija. Okupile su se četiri generacije ragbista i uveličale ovu sportsku manifestaciju.