• Konkurs za idejno rešenje za eksterijer i enterijer hotela Tamiš

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO – Pančevački Almex je raspisao konkurs za izradu idejnog arhitektonskog rešenja za eksterijer i enterijer hotela Tamiš u Pančevu, a rok za predaju radova je 1. avgust. 

    Kompanija Almex raspisala je otvoreni, projektni, jednostepeni konkurs za izradu idejnog arhitektonskog rešenja za eksterijer i enterijer Hotela Tamiš, sa ciljem da afirmiše ovu zonu centra Pančeva kroz funkcionalno i vizuelno unapređenje prostora, kao i da se na ovaj način aktiviraju svi potencijali ovog prostora i poveća njegova atraktivnost. 

    Pravo učešća na konkursu imaju fizička lica sa stečenom visokom ili višom stručnom spremom iz oblasti arhitekture, pejzažne arhitekture i dizajna, a deo projektnog tima mogu biti i stručnjaci iz drugih oblasti, kao i studenti arhitekture, pejzažne arhitekture i dizajna.

    Kompanija Almex će, ukoliko bude pristigao dovoljan broj radova, nagraditi najbolje učesnike. Prva nagrada je 400.000 dinara, druga nagrada je 200.000, a treće 100.000 dinara. 

    Zainteresovani svoj portfolio, ponudu i prezentaciju idejnog rešenja treba da pošalju na adresu: ‚‚Stari Tamiš a.d.“ Pančevo, ul. Kestenova br. 4, 26000 Pančevo, sa naznakom: ‚‚Konkurs za izradu idejnog arhitektonskog rešenja Hotela Tamiš u Pančevu“.

    Ostale uslove konkursa, kao i konkursnu dokumentaciju možete pronaći ovde.

     

    PANČEVO – Pančevački Almex je raspisao konkurs za izradu idejnog arhitektonskog rešenja za eksterijer i enterijer hotela Tamiš u Pančevu, a rok za predaju radova je 1. avgust. 

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo