• Konkurs za najlepše uređeno dvorište Omoljice u 2016. godini

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Udruženje građana Suncokret iz Omoljice raspisuje nagradni konkurs za najlepše uređeno dvorište Omoljice u 2016. godini! 

    Pravila učešća:

    – Pravo učešća imaju svi meštani Omoljice
    – Jedna osoba može poslati jednu fotografiju
    – Na konkurs se mogu slati fotografije celog dvorišta ili bašte, terase i sl. koje su napravljene u 2016. godini, odnosno predstavljaju trenutan izgled uređenog dvorišta ili bašte, terase i sl.
    – Konkurs traje od 20. juna do 20. jula 2016.
    – Fotografija se šalje na mejl [email protected]

    Potrebno je poslati:
    – Fotografiju uređenog dvorišta
    – Ime i prezime vlasnika dvorišta
    – Adresu 
    – Broj telefona

    Pobednička fotografija je ona koja ima najveći broj lajkova na zvaničnoj facebook stranici Udruženja građana „Suncokret“Pobednik konkursa (vlasnik dvorišta) dobija vaučer u iznosu od 3000 dinara za kupovinu baštenskog materijala/opreme!

    Dvanaest najlepših fotografija po izboru članova komisije Udruženja građana „Suncokret“  biće objavljeno u kalendaru za 2017. godinu

    Pobednička fotografija će biti proglašena 21.jula 2016. godine.

    Slanjem fotografije, vlasnik dvorišta garantuje da je to dvorište njegovo i saglasan je sa time da se, pre dodele nagrade, komisija Udruženja građana „Suncokret“ konkursa uveri u istinitost sadržaja fotografije.

    Neophodno je da kvalitet fotografije bude što bolji i da ne prelazi 5MB.

    Udruženje građana Suncokret iz Omoljice raspisuje nagradni konkurs za najlepše uređeno dvorište Omoljice u 2016. godini! 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]