• Kovačica za medije podelila 24 miliona dinara, najviše novca za projekat „Pančevca“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Od 24 miliona dinara podeljenih u okviru javnog poziva za sufinansiranje projekata iz budžeta Opštine Kovačica radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u medijima za 2019. godinu, Pančevac je dobio 7,5 miliona dinara  za projekat „Kovačički dnevnik“ koji će biti objavljivan na internet portalu. Ujedno je to i projekat koji je vrednovan sa najviše novca.

    RTV Opštne Kovačica je za projekat „Opština Kovačica u saradnji s prirodom“ dobila pet miliona dinara, a za projekat „Mozaik dešavanja u Opštini Kovačica“ 4 miliona i 560 hiljada dinara.

    Projekat „Vaše pravo da znate – Kovačica“ Firme Open View doo iz Vršca je vrednovan sa 1 960 000 dinara. Sadržaj će biti objavljen na portalu epancevo.

    RTV Pančevo je za „Hroniku Kovačice“ dobilo 1 030.000 dinara.

    Novosadski „DVP Digital“ za projekat „Kovačica pod lupom“ koji će biti štampan u „Dnevniku“ tačno milion dinara.

    Doo „Start press“ iz Pančeva za projekat „Opština Kovačica nekad i sad – ono što se ne zaboravlja“ koji će biti objavljen na portalu Start013 dobilo je 810.000 dinara.

    Studio „Panuka“ Pančevo za sadržaj koji će biti objavljen na portalu „Lokalne vesti“ dobio 800 000 dinara.

    Iznosom od 300 000 dinara podžan je projekat koji će biti objavljen na portalu „Srbija Danas“, a sa 400 000 dinara projekat koji će biti emitovan na televiziji  „Studio B“.

    Udruženje „Prosperitet“ iz Bele Crkve dobilo je 590.000, a štampano izdanje „Srpsko kolo“ 50.000 dinara.

     

    Od 24 miliona dinara podeljenih u okviru javnog poziva za sufinansiranje projekata iz budžeta Opštine Kovačica radi ostvarivanja javnog interesa u oblasti javnog informisanja u medijima za 2019. godinu, Pančevac je dobio 7,5 miliona dinara  za projekat „Kovačički dnevnik“ koji će biti objavljivan na internet portalu. Ujedno je to i projekat koji je vrednovan sa najviše novca.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]