• KUPITE KILOMETAR ZA VLADIN ŽIVOT: Do sada otkupljeno 27, neophodno još 53

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Kao što smo već pisali, u sredu, 15. februara će reprezentativac Srbije u ultramaratonu Željko Zeljković trčati od Pančeva do Smederevske Palanke 80 km, kako bi izrazio svoju podršku porodici Đorđević kojoj je neophodan novac za operacije ciste na mozgu malog Vladimira. Kilometri se unapred kupuju, a ljudi dobre volje moći će da na taj način doniraju novac. Do sada je novac uplatilo 27 donatora, a do početka trke potrebno je otkupiti još 53. Početna cena kilometra je 1.000 dinara.

    Željko će započeti ovaj „ultramaraton“ 15. februara i on će trajati jedan dan. U toku trke pridružiti prijatelji, trkači iz našeg grada, kao i iz Smederevske Palanke, a na samom kraju će biti organizovan doček za ultramaratonca gde će ga čekati i mali Vlada. 

    Svi oni koji žele da podrže incijativu ovog reprezentativca moći će da unapred otkupe kilometre koje će preći, a to će jednostavno moći da urade tako što će izvršiti uplatu od 1.000 dinara pa naviše, na žiro račun za pomoć Vladi. 

    Uplate se mogu izvršiti na račun Siniše Đorđevića broj 340-32110017-94 „Erste banke”, sa naznakom „(redni broj) kilometar”. Adresa: Kej Radoja Dakića 3/15, 26000 Pančevo. Za uplate iz inostranstva aktivan je devizni račun broj: iban: RS35340764316401299932 SIF-kod je GIBARS22. Kontakt: [email protected].

    Za operaciju u Turskoj Đorđevićima je potrebno 27.000 evra. Pošto je u petočlanoj porodici samo otac zaposlen, do sad su organizovane brojne humanitarne akcije prikupljanja novca za Vladino lečenje, ali je novac iskorišćen za prethodne operacije i kontrole u Turskoj i Rusiji. Borba za Vladino ozdravljenje traje duže od tri godine. Kada je imao šest godina, dijagnostikovana mu je epilepsija, nakon čega su utvrđeni problemi i urađene operacije tumora na jednom bubregu i na srcu, a za zahvat na mozgu, koji je koštao 40.000 evra i koji je trebalo uraditi u Rusiji, još uvek nema dovoljno novca. 

    Od septembra ove godine ukinuta im je i tuđa nega i pomoć, što je njihovu situaciju dodatno otežalo. Porodici Đorđević je samo za lekove malog Vlade, potrebno 500 evra mesečno. 

     

    Reprezentativac Srbije u ultramaratonu Željko Zeljković trčati od Pančeva do Smederevske Palanke 80 km, kako bi izrazio svoju podršku porodici Đorđević kojoj je neophodan novac za operacije ciste na mozgu malog Vladimira. Kilometri se unapred kupuju, a ljudi dobre volje moći će da na taj način doniraju novac. Do sada je novac uplatilo 27 donatora, a do početka trke potrebno je otkupiti još 53. Početna cena kilometra je 1.000 dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo