Gradsko veće potvrdilo zakupe za četiri lokala u centru Pančeva

Mesečno po kvadratnom metru i 315 dinara

Pančevo, Sre, 24/08/2016 - 10:12
Vladimir Đoković

PANČEVO, 24. avgust –- Gradsko veće saglasilo se sa davanjem u zakup na pet godina četiri lokala u centru Pančeva. Procedura je išla preko Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva, a ukupno je za četiri lokala bilo osam ponuda, od kojih se pet odnosilo samo na jedan poslovni prostor.

Gradski lokal u ulici dr Žarka Fogaraša nešto veći od 15 metara kvadratnih, gde je ponuda bila samo jedna, dat je u zakup za 4.788 dinara bez PDV-a. Lokal od 26 metara kvadratnih u ulici Žarka Zrenjanina mesečno će zakupca bez PDV-a koštati 8.190 dinara. Dok će treći zakupac za lokal u istoj ulici površine 110 kvadratnih metara mesečno plaćati 34.735 dinara bez PDV-a. Sva tri lokala u centru Pančeva, pošto su jedine ponude bile istovremeno i najpovoljnije, zakupljuju se za 315 dinara po metru kvadratnom mesečno.

Za lokalom u ulici Vojvode Radomira Putnika 15, čija je površina nepuna 33 kvadratna metra, bila je 5 puta veća potražnja. Konkurencija je dovela do veće zakupnine, koja će u ovom slučaju iznositi 26.344 dinara mesečno bez PDV-a. Mesečna zakupnina po kvadratnom metru u ovom slučaju je 800 dinara.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove