Društvo

Na Bazaru svega ima... (FOTO)

Pančevo, Sre, 28/12/2016 - 15:09
Aleksandar Stojković

Danas je počeo s radom šesti Novogodišnji bazar u Pančevu. Skoro 200 izlagača u narednih tri dana predstaviće svoje proizvode i rukotvorine, u šatoru koji je podignut na platou ispre Gradske uprave. Na svečanom otvaranju prisutnima se obratio gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov.

- Novogodišnji bazar ne predstavlja više samo širenje božićnog i novogodišnjeg duha nego predstavlja vrlo ozbiljan privredna ili preduzetnička manifestacija. Ovo je prostor gde naši mikropreduzetnici mogu da prikažu ono što su stvarali i pravili tokom cele godine. Pozivam ovom prilikom i sugrađane - ne treba puno vremena da dođu ovde, ali kada budu došli i videli tu lepotu i raznolikost u bojama i idejama, ja sam siguran da neće tako brzo da izađu, rekao je Pavlov.

Na ovogodišnjem Bazaru, organizovana je i radionica za decu, goste če u četvrtak zabavljati Banatski kicoši, a u za petak je predviđena i tombola.

Pogledajte na našim fotografijama kakva je atmosfera i kakva je ponuda bila prvog dana ove novoproglašene gradske manifestacije.

 

img_7863.jpg

 

img_7866.jpg

 

img_7872.jpg

 

img_7874.jpg

 

img_7880.jpg

 

img_7882.jpg

 

img_7885.jpg

 

img_7889.jpg

 

img_7944.jpg

 

img_7945.jpg

 

img_7949.jpg

 

img_7952.jpg

 

img_7975.jpg

 

 Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.