Društvo

Novogodišnja čestitka gradonačelnika Pančeva

Izvor: 
013info Sre, 30/12/2015 - 11:06

Dragi sugrađani i sugrađanke, 

Želim vam da 2016. godina bude zaista nova, da donese novu snagu i šanse za ostvarenje vaših ličnih, porodičnih i profesionalnih planova. Želim da uspemo zajedničkim snagama, radom, trudom i upornošću da doprinesemo tome da te planove ostvarimo u našem voljenom gradu.

Neka ovaj duh i enzuzijazam koji nas okuplja i drži zajedno u prazničnom raspoloženju, u snazi Božića i energiji Novog dana potraje. Negujmo prijateljstva, držimo se zajedno, radimo zajedno na unapređenju društvene i poslovne klime u Pančevu. 

Brinimo jedni o drugima, poštujmo se, poštujmo razlike. Na svakom mestu, u svakom trenutku volimo sebe, volimo druge  volimo svoj grad. Pančevo je posebno mesto, a posebno je jer ga mi takvim činimo. Želim nam svima da jača, da bude ekonomski stabilan, zdrav grad, prepun dečice i mladih koji ovde stvaraju dom. U 2016. godini svi planovi i aktivnosti usmereni su ka tom cilju - ka našoj zajedničkoj pametnoj budućnosti.

Drage Pančevke i Pančevci, želim vam sve najbolje i srećnu Novu 2016. godinu!

Gradonačelnik Pančeva, Saša Pavlov

c1.jpg

Najnovije vesti

Sport
Tamiš Pančevo - Mladost Zemun košarka KLS

Težak poraz „Tamiša" u Beogradu

Jedan od favorita za najviši plasman u Košarkaškoj ligi Srbije, ekipa beogradskog „Dinamika", u trećem kolu prvenstva ubedljivo je slavila protiv „Tamiša" rezultatom 78:55 (18:15; 21:19; 21:7; 18:

Sport

„Želji" bod u Sremskoj Mitrovici

Fudbaleri pančevačkog „Železničara" osvojili su bod u 11. kolu Srpske lige grupe „Vojvodina", pošto je duel sa ekipom „Radničkog" u Sremskoj MItrovici završen bez golova. Posle kiksa na svom