• Obnova Pančevačkog mosta posle mosta na Adi Huji

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pančevački most nije u nadležnosti Grada Beograda već „Puteva Srbije”, ali to ne znači da ne razgovaramo sa našim kolegama o njegovoj rekonstrukciji, rekao je zamenik gradonačelnika Beograda Goran Vesić na TV Prva.

    Kako je naveo, Pančevački most je stari most koji je veoma prometan, preko njega ide i železnica, pa ga nije lako rekonstruisati.

    „Da bi bio rekonstruisan mora biti potpuno zatvoren za saobraćaj, što je nemoguće bez obzira na Pupinov most. Mi ćemo 2021. godine početi da radimo most na Adi Huji, koji se nalazi na unutrašnjoj obilaznici Beograda i kada završimo taj most, tada će se steći uslovi da se u jednom trenutku zatvori Pančevački most i potpuno rekonstruiše”, rekao je Vesić.

    Kako je rekao, taj most se sada projektuje i on će se preko unutrašnje obilaznice spojiti sa Mostom na Adi, preko Mirijeva, Malog Mokrog Luga, Save Maškovića, Crnotravske, Borske i Patrijarha Pavla.

    Pančevački most nije u nadležnosti Grada Beograda već „Puteva Srbije”, ali to ne znači da ne razgovaramo sa našim kolegama o njegovoj rekonstrukciji, rekao je zamenik gradonačelnika Goran Vesić na TV Prva.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]