''Solidarnost među generacijama''

Osposobljavanje volontera za rad na projektu

Pančevo, Čet, 24/09/2015 - 19:54
Mirjana Marić

U prostorijama Crvenog krsta Pančevo, u četvrtak 24. septembra održan je seminar povodom novog projekta Crvenog krsta i Grada Pančeva ''Solidarnost među generacijama'', koji treba da se realizuje do kraja 2015. godine u Dolovu.

Ovaj jednodnevni seminar osmišljen je kao osposobljavanje volontera Crvenog krsta za rad na projektu ''Solidarnost među generacijama''. Učesnici seminara su bili meštani Dolova, među kojima su i žene iz Udruženja žena ''Dolovke'' koji će sarađivati na ovom projektu kao volonteri.

Seminar je realizovan na čelu sa edukatorima Nadom Rakidžić, socijalnom radnicom Gerantološkog centra Pančevo, Mirom Jovanović, stručnom sardnicom i dugogodišnjom volonterkom Crvenog krsta, Jasminkom Ristić, socijalnom radnicom Crvenog krsta Pančevo i Tamarom Vicanović, volonterkom Crvenog krsta.

Cilj ovog projekta je povezivanje mladih i starijih u zajednici u zajedničkim aktivnostima, razvijanjem i negovanjem međugeneracijske solidarnosti, koja za krajnji cilj ima poboljšanje kvaliteta života svih generacija. 

M.M.Veličković

Crveni krst solidarnost saradnja volonteri seminar


Marketing

Najnovije vesti