Društvo

Otvoreni bazen će raditi do kraja septembra

Pančevo, Pon, 05/09/2016 - 12:37
Tanja Marin

PANČEVO, 5. septembar – Otvoreni bazen na Sportskom centru „Strelište" radiće sigurno do kraja septembra, saznali smo u razgovoru sa direktorom Javno-komunalnog preduzeća „Mladost" Predragom Stojadinovim. 

Kako ističu, zbog radova na podstanici, za koje je zadužena pančevačka „Direkcija", zatvoreni bazen do kraja ovog meseca neće biti u mogućnosti da napune, a kako klubovi, korisnici bazena, ne bi gubili kontinuitet u radu, otvoreni bazen će njima i građanima biti na raspolaganju do završetka radova. 

Podsetimo, otvoreni bazen za građanstvo radi svakog dana od 10 do 18 časova. Cena ulaznice iznosi 150 dinara za odrasle i 105 dinara za decu.

T. M.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove