• Otvoreni konkursi za vojne škole

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    BEOGRAD – Konkursi za prijem učenika i studenata u Vojnu gimnaziju i na Vojnu akademiju, kao i za 60 učenika Srednje stručne vojne škole, otvoreni su do 31. marta ove godine, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

    Vojna gimnazija će ove godine primiti 120 učenika, dok će Vojna akademija primiti 90 kadeta i 25 kadeta na Medicinskom fakultetu Vojnomedicinske akademije.

    Vojna akademija i Vojna gimnazija će, za vreme trajanja konkursa, svake subote organizovati akciju „Otvorena vrata“. Tada će svi zainteresovani biti u prilici da posete ove škole i neposredno se upoznaju sa njihovim kapacitetima i mogućnostima, dok će im zaposleni pružiti sve potrebne informacije u vezi sa konkursom i uslovima života i rada.

    Za vreme školovanja učenicima i kadetima obezbeđeni su besplatan smeštaj i ishrana u internatima Vojne akademije i Vojne gimnazije, kao i celokupna nastavna literatura, kapaciteti Sportskog centra, biblioteke, internet centra, navodi se u tekstu Konkursa.

     

    Konkursi za prijem učenika i studenata u Vojnu gimnaziju i na Vojnu akademiju, kao i za 60 učenika Srednje stručne vojne škole, otvoreni su do 31. marta ove godine, saopštilo je danas Ministarstvo odbrane.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]