Velika sala Skupštine Pančeva
Društvo

Ovlažila velika sala Skupštine Grada Pančeva

Pančevo, Sre, 12/10/2016 - 14:37
Vladimir Đoković

Od junskog grada koji je porazbijao plastične svetlarnike velika sala Skupštine grada nije popravljena. Najloni nisu izdržali noćašnju kišu, pa su procurili u podmetnute kofe. Gradska vlast sednicu Skupštine premestila je malu salu poznatiju kao Salu za venčanja. Uprkos predlozima odbornika opozicionih stranaka da se zbog nepostojanja uslova za normalan rad sednica odloži, većina je bila za to da se radi.

Pored prinudnog preseljenja, kako se ispostavilo, i dosta službenih računara, preko kojih odbornici dobijaju elektronski materijal, ne radi. Pojedini su signalizirali kako materijal ne mogu da dobiju odštampan, jer navodno gradska uprava ima malo štampača, a službeni računari im ne rade, niti imaju internet da vide elektronski materijal.

Ipak se radilo. I to udarnički. Za nepuna bruto 4 sata sednice, odlučeno je o stotinak tačaka dnevnog reda. 

 

Velika sala Skupštine Pančeva
skupstinskasalaprokisnjava2.jpg

Najnovije vesti

Sport

Pančevka srebrna u Atini

Andrea Stojadinov, džudistkinja DžK Dinamo Pančevo, osvojila je srebrnu medalju na 9. Ilijadis eju džudo kupu. Ovo juniorsko takmičenje održano je prošlog vikenda u Atini, a mlada Pančevka  je do

Društvo

U sredu preventivni pregledi u Ivanovu

Meštani Ivanova imaće priliku da u sredu 29. marta prekontrolišu svoje zdravlje. Dom Zdravlja Pančevo tog dana od 8 do 10 sati organizuje preventivne preglede u Mesnoj Zajednici Ivanovo.