Bolnica ograđena da bi se izbegao rizik za prolaznike

Pada fasada, a problem i krov

Pančevo, Sre, 10/08/2016 - 11:20
Vladimir Đoković

PANČEVO, 10. avgust - Najstarija zgrada pančevačke Opšte bolnice opasnost je za prolaznike. Pored starog krova koji je bio pogođen gradom u junskom nevremenu i delovi fasada počeli su da otpadaju. Pa je čeona strana zgrade ograđena, a prolaznici su u prilici da pročitaju i upozorenje.

Nismo čekali da se pojave inspekcije. Po mom nalogu postavljena su upozorenja kako bi se izbegao svaki rizik za prolaznike. Zgrada je stara i neophodne su popravke. Razgovaraćemo i na tu temu sa osnivačem autonomnom pokrajinom" - izjavio je v.d. direktora Opšte bolnice dr Slobodan Ovuka.

Opšta bolnica je u više međusobno odvojenih objekata. Sugrađani upozoravaju i na travu u koju je bolnički krug zarastao.

„Dogovorili smo sa „Zelenilom” da pokose travu i u bolničkom krugu. Biće to uskoro kada budu radili ulicu Miloša Trebinjca" - precizirao je dr Ovuka.

 

Najnovije vesti

Društvo

Prognoza vremena za nedelju 23. oktobar

U Srbiji će ujutro po kotlinama i u nižim predelima biti mestimično magla, dok će tokom dana u većem delu zemlje biti malo do umereno oblačno i toplije, a u Timočkoj Krajini oblačno i hladnije

Sport

Odbojkašice „Dinama" bolje od „Zvezde"

Odbojkašice „Dinama" zabeležile su drugu pobedu u sezonu, pošto su pred svojim navijačima u izuzetno uzbudljivom meču drugog kola savladale ekipu „Crvene zvezde" rezultatom 3:2 (12:25; 25: