• Pančevka dobitnica stana u nagradnoj igri „Uzmi račun i pobedi“

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U današnjem trećem izvlačenju nagradne igre Uzmi račun i pobedi, stan u Beogradu su dobili Sofija Manojlović iz Pančeva i Bogranović Goran iz Vlasotinaca.

    U trećem izvlačenju podeljeno je 179 nagrada, ukupne vrednosti od nešto više od 31 milion dinara. U ruke srećnim dobitnicima otišla dva stana, 12 automobila i putovanja u Njujork, Pariz i Grčku. Sve srećne dobitnike Ministarstvo državne uprave i lokalne samouprave kontaktiraće već u nedelju, 26. marta, i obavestiti o nagradama koje su osvojili, kao i o načinu preuzimanja.

    Priređivač zadržava pravo da izvrši naknadnu proveru ispravnosti fiskalnih računa, odnosno slipova, kao i da li dobitnik ima pravo učešća u nagradnoj igri i ukoliko utvrdi kršenje pravila, učesniku čija je koverta izvučena biće uskraćeno pravo na nagradu, a nagrada će biti preneta u narednu nagradnu igru koju će priređivač organizovati.

    Imena dobitnika biće objavljena u dnevnom listu “Politika“ u roku od tri dana od dana izvlačenja, kao i na internet stranicama Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave, nagradne igre www.uzmiracun.rs i Radio televizije Srbije.

    U trećem izvlačenju učestvovalo je oko sedam miliona koverata.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Ombudsman ipak pokrenuo postupak prema CSR Vršac

    Povodom saopštenja Zaštitnika građana da je zbog slučaja maloletnika koji je ubio 12 jaganjaca u Markovcu pokrenut postupak ocene zakonitosti i pravilnosti rada Centra za socijalni rad Pančevo, […]