Foto: Sara Popović
Društvo

Pančevka Nevena Velkovski u top šest na izboru za Miss Srbije

Pančevo, Pon, 10/10/2016 - 00:30
Mirjana Marić Veličković

Jubilarni dvadeseti izbor za Miss Srbije, održan je u nedelju, 9. oktobra, u Pinkovom studiju u Šimanovcima. Titulu Miss Srbije je osvojila Anđelija Rogić. Prva pratilja je Sara Mitić, a druga pratilja Marija Nikić. 

Titulu Miss Pink televizije osvojila je Maja Smiljković, a za najlepše lice Alo novina izabrana je Kristina Babić. Za Miss Interneta proglašena je Milica Radin, dok je najšarmantnija među devojkama Mina Čupić. Miss fotogeničnosti je Anja Stefanović.

Među dvadeset finalistkinja našle su se i dve devojke iz Pančeva Nevena Velkovski i Teodora Prole. 

Nevena Velkovski ušla je u prvih deset, a zatim u prvih šest, što je presedan na ovakvim takmičenjima, jer se uvek bira top pet devojaka. 

Prema rečima vodeće osobe kompanije Miss Yu, Vesne da Vinča, odluka je bila veoma teška, jer su sve devojke zaslužile ponesu titulu najlepše. 

Sve finalistkinje su, bez obzira na plasman, dobile stipendiju za školovanje na R&B koležu. Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.