Foto: Sara Popović
Društvo

Pančevka Nevena Velkovski u top šest na izboru za Miss Srbije

Pančevo, Pon, 10/10/2016 - 00:30
Mirjana Marić Veličković

Jubilarni dvadeseti izbor za Miss Srbije, održan je u nedelju, 9. oktobra, u Pinkovom studiju u Šimanovcima. Titulu Miss Srbije je osvojila Anđelija Rogić. Prva pratilja je Sara Mitić, a druga pratilja Marija Nikić. 

Titulu Miss Pink televizije osvojila je Maja Smiljković, a za najlepše lice Alo novina izabrana je Kristina Babić. Za Miss Interneta proglašena je Milica Radin, dok je najšarmantnija među devojkama Mina Čupić. Miss fotogeničnosti je Anja Stefanović.

Među dvadeset finalistkinja našle su se i dve devojke iz Pančeva Nevena Velkovski i Teodora Prole. 

Nevena Velkovski ušla je u prvih deset, a zatim u prvih šest, što je presedan na ovakvim takmičenjima, jer se uvek bira top pet devojaka. 

Prema rečima vodeće osobe kompanije Miss Yu, Vesne da Vinča, odluka je bila veoma teška, jer su sve devojke zaslužile ponesu titulu najlepše. 

Sve finalistkinje su, bez obzira na plasman, dobile stipendiju za školovanje na R&B koležu. Najnovije vesti

Srbija

Nema uglja, Srbiji prete restrikcije

Na deponiji Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu u ovom trenutku nema dovoljno uglja za proizvodnju struje, zbog čega se Srbija u novembru može suočiti sa restrikcijama električne energije,

Sport

Ragbi dan u Starčevu

U nedelju 21. maja Starčevo je bila prestonica srpskog ragbija. Okupile su se četiri generacije ragbista i uveličale ovu sportsku manifestaciju.