• PANČEVO – BEOGRAD: Jedinstven autobuski prevoz i jedinstvena cena karte i dalje tema razgovora

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Već gotovo dve godine između gradskih vlasti Pančeva i Beograd razgovara se o boljem i jeftinijem prevozu između dva grada. Interesovalo nas je dokle se odmaklo u ovom poslu, a informaciju smo dobili iz kabineta gradonačelnika Pančeva Saše Pavlova.

    – Predstavnici grada Pančeva su održali sastanak sa predstavnicima grada Beograda, gde je dogovoreno da se uđe u pregovore oko zajedničkog obavljanja prevoza na relaciji Pančevo – Beograd (autobuski prevoz). Prethodno je izrađena Studija opravdanosti, koja je osnov za dalje pregovore.U narednom periodu se očekuje inteziviranje ovakvih razgovora, odnosno pregovora,gde će se utvrditi na koji način će se integrisati pre svega tarifni sistem prevoza, a zatim i utvrditi model zajedničkog obavljanja autobuskog prevoza.Teži se ka tome da se kupovinom jedne karte, putnik preveze od Pančeva do Beograda, a da ta ista karta važi (sa vremenskim ograničenjem) i u sistemu gradskog prevoza grada Beograda.Cena jedinstvene karte bi bila povoljnija u odnosu na sadašnji tarifni sistem, navodi se u informaciji.

    Već gotovo dve godine između gradskih vlasti Pančeva i Beograd razgovara se o boljem i jeftinijem prevozu između dva grada. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]