• PANČEVO: Crveni krst darovao tek rođene bebe

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Po tradiciji Crveni krst kroz akciju „Paket za novorođenu bebu“ daruje bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta od 8. do  15. maja. Cilj je da se podseti na problem niskog nataliteta i simboličnim gestom Crvenog krsta – paketom za novorođenče doprinese ukupnim aktivnostima koje podstiču povećanje nataliteta u Republici Srbiji.

    U toku tih sedam dana u pančevačkom porodilištu rođeno je 30 beba.Njihovi roditelji darove od Crvenog krsta primili su 31. maja u prostorijama ove organizacije. Sadržaj paketa obezbedili su Crveni krst Vojvodine i Crveni krst Pančevo : bebi posteljina , benkica i flašica i 1 pakovanja pampers pelena. Ova akcija prihvaćena je kao dobar primer pažnje, razumevanja i podsticanja porodica na proširenje.
     
     
     

    Po tradiciji Crveni krst kroz akciju „Paket za novorođenu bebu“ daruje bebe rođene u Nedelji Crvenog krsta od 8. do  15. maja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]