• PANČEVO: Definisanje sufinansiranja ekoloških projekata

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Postupajući po sugestijama Državne revizorske institucije gradska vlast doneće odluku o načinu, kriterijumima i merilima za izbor projekata udruženja građana u oblasti zaštite životne sredine koji se sufinansiraju iz budžeta grada Pančeva.

    Saglasnost na odluku dalo je Gradsko veće pa će se ubrzo naći i u Skupštini Pančeva na razmatranju i donošenju.

    Pančevo u ovoj oblasti već godinama dodeljuje budžetsku podršku preko javnog konkursa. A ubuduće će za podršku za ekološke projekte moći da konkurišu i udruženja građana čije sedište nije na teritoriji Grada Pančeva. Uslov je da se projekat realizuje u Pančevu.
    Projekti se inače ocenjuju preko kriterijuma da li su rešenja nova i kreativna, imaju li dugoročan uticaj i da li su održivi, koliki im je broj korisnika a koliko učešće samog udruženja građana, odnosno da li imaju medijski publicitet.

    Postupajući po sugestijama Državne revizorske institucije gradska vlast doneće odluku o načinu, kriterijumima i merilima za izbor projekata udruženja građana u oblasti zaštite životne sredine koji se sufinansiraju iz budžeta grada Pančeva

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]