• PANČEVO: Dom zdravlja će biti akreditovan do 2024. godine

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Dom zdravlja dobio je od Agencija za akreditaciju zdravstvenih ustanova Srbije izveštaj kojim je potvrđeno da je najveća gradska zdravstvena ustanova ispunila uslove da bude akreditovana u narednih 7 godina.

    “Zadovoljni smo. Čestitam saradnicima i radnicima Doma zdravlja koji svakodnevno doprinose unapređenju rada ustanove. Takođe i gradu Pančevu bez čije kontinuirane podrške ne bismo mogli da obezbedimo ovaj nivo zdravstvenih usluga. Svi zajedno smo tim koji je ispunio sve uslove da bi Dom zdravlja bio reakreditovan na 7 godina” – istakla je direktorka Doma zdravlja Danijela Ristovski Kornic.

    Narednih nedelja Dom zdravlje će dobiti sertifikat o akreditaciji. Prvi put Dom zdravlja je akreditovan 2013. godine i ta akreditacija je važila do 2016. godine. Reakreditacija na maksimalnih 7 godina svedoči da je rad u ovoj zdravstvenoj ustanovi u međuvremenu unapređen. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]