• PANČEVO: Dostojanstven rasplet konkursa za direktora Zmajeve škole

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Jedan od konkurenata za direktora Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ povukao je svoju konkursnu prijavu pa je Školski odbor za direktora ove obrazovne ustanove predložio dosadašnjeg vršioca dužnosti Vladimir Markovića.

    Do ovakvog raspleta je došlo pošto je Nastavničko veće Zmajeve škole odlučilo birajući između dva kandidata ogromnu prednost dalo članu kolektiva. sadašnjem v.d. direktora. Od 68 zaposlenih u školi, na sednici Nastavničkog veća glasalo je 66 i to svi za Markovića. Drugi konkurent za mesto direktora zatim je postupio dostojanstveno i povukao svoju konkursnu prijavu. Dva dana kasnije usledila je očekivana odluka Školskog odbora koji je, odlučujući o samo jednom kandidatu, podršku dao Markoviću.

    Konkursni postupak u samoj Zmajevoj školi tako je završen a u roku do mesec dana izjasniće se i pokrajinske vlasti pa će to biti i konačno.

    Vladimir Marković je 17 godina u prosveti od toga poslednje tri godine u školi „Jovan Jovanović Zmaj“. Nastavnik je fizike i hemije. Vršilac dužnosti direktora je od 23. septembra prošle godine. 

    Jedan od konkurenata za direktora Osnovne škole „Jovan Jovanović Zmaj“ povukao je svoju konkursnu prijavu pa je Školski odbor za direktora ….

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]