• PANČEVO: Gradonačelnik darivao provorođenu bebu

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Andreu Bojković, majku Uroša, prve bebe rođene u Pančevu 2019. godine, danas je u pančevačkom porodilištu obišao Saša Pavlov i tom prilikom joj uručio zlatnik, dar Grada Pančeva. Uroš je rođen 1. januara, 45 minuta nakon početka 2019. godine.

    Prvorođenu bebu Pavlov nije bio u prilici da vidi jer je na Dečjem odeljenju zbog fiziološke žutice. Od Andree smo saznali da je porođaj prošao dobro, da su i ona i beba dobro, kao i da joj je Uroš prvo dete. Otac prvorođenog Pančevca u 2019. godini je Srđan Bojković.

    U porodilištu smo takođe saznali da je tokom 2018. godine bilo 1470 porođaja, a da je rođeno 1476 mališana, a od početka 2019. do trenutka kada smo mi bili u porodilištu, rođeno je sedam beba.

    Andreu Bojković, majku Uroša, prve bebe rođene u Pančevu 2019. godine, danas je u pančevačkom porodilištu obišao Saša Pavlov i tom prilikom joj uručio zlatnik, dar Grada Pančeva. Uroš je rođen 1. januara, 45 minuta nakon počektna 2019. godine.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]