vreme
Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti, 12. oktobar

Pančevo, Sre, 12/10/2016 - 07:16
Jelena Katana

PANČEVO – Danas je sreda, 12. oktobar. Prepodne u Pančevu i okolini kišovito, tokom dana veoma hladno, takođe sa kišom. Najniža dnevna temperatura 6 stepeni, najviša dnevna 10 stepeni. 

Juče je u pančevačkoj bolnici rođeno četiri devojčice i pet dečaka.

Dežurna ekipa Hitne pomoći, u toku noći, nije imala posla kao inače. Lekari su obavili 28 ambulantnih pregleda (6 dece) i 13 kućnih poseta. Terenske ekipe izvršile su pet transporta na području grada, i tri transporta van grada. 

Zbog planiranih radova na el. mreži, u toku dana ED „Pančevo" isključuje potrošače: 

Omolјica 

08:00-16:00 (povremena isklјučenja)  Delovi ulica V. Karadžića, Kneza Miloša, Cara Dušana, Ž. Mišića, Ponjavičke, Dunavske, D. Maksimović, Branka Radičevića. 

Bela Crkva 

08:30-10:30  Karađorđeva neparna od V. Jugoslavije do Proleterske.Istarska i Voj. Jugoslavije od Ž. Zrenjanina do S. Marinkovića. 

Danas, u Tehničkoj školi 23 maj, 9-12 h, biće održana akcija dobrovoljnog davanja krvi Službe za transfuziju Opšte bolnice Pančevo. 

Danas, u 10 sati, ekipa KPR-IZAZOVA će posetiti učenike sedmih i osmih razreda Osnovne škole ,,Bratstvo Jedinstvo” iz Pančeva. Učenici se na ovaj način upoznaju sa prvim znacima srčanog zastoja i pružanjem prve pomoći, tj. Kardio-pulmonalnom reanimacijom (KPR). 

Večaras, sa početkom u 19 sati, biće održan Humanitarni koncert – Talentima u čast, u dvorani Kulturnog centra. 

U okviru filmske srede biće održana projekcija ostvarenja „Becoming Zlatan" večeras, u 20 sati, u „Apolu". 

 Najnovije vesti

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju

Društvo

Deo Pančeva sutra bez gasa

JP „Srbijagas“ obaveštava kupce na području Grada Pančeva, da će u petak, 21.07.2017. godine, u periodu od 10:30 do 19:00 časova, zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u

Društvo
Flaširana voda

Deo Pančeva bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži bez vode je ostao deo naselja Tip Stanko i zgrade "Pepeljare" između ulica Maksima Gorkog i Cara Lazara.
Društvo

Želite ljubimca? Udomite Malu! (FOTO)

MALA Živi na ulici u Topoli i niko ne zna kada se pojavila. Možda zato što je stalno u pokretu, mada se u poslednje vreme zadržava na jednom mestu – kod komšinice koja je redovno hrani i sipa joj