Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti, 17. oktobar

Pančevo, Pon, 17/10/2016 - 07:17
Jelena Katana

PANČEVO – Danas je ponedeljak, 17. oktobar. Vreme u Pančevu i okolini umereno do potpuno oblačno, i znatno hladnije. Maksimalna dnevna temperatura kretaće se od 8˚C do 16˚C. Duvaće vetar brzine 6.9 m/s. 

U toku vikenda, u pančevačkom porodilištu, rođeno je šest beba, dve devojčice i četiri dečaka.

Tokom noći, u Službi hitne medicinske pomoći, obavljeno je 43 ambulantna pregleda (dvoje dece), i šestnaest kućnih poseta. Terenske ekipe izvršile su pet lokalnih i osam transporta van grada. Na javnom mestu, Hitna pomoć intervenisala je jednom, zbog lica u alkoholosanom stanju. 

Zbog planiranih radova na el. mreži, u toku dana, ED „Pančevo" isključuje potrošače: 

Banatski Brestovac

08:00-16:00 povremena isklјučenja  Zbog orezivanja granja isklјučenja delova ulica u širem reonu od centra ka Pančevu povremeno po potrebi radova.

Omolјica

09:00-13:30  Živojina Mišića od Josifa Pančića do Banatske; Ponjavička od Josifa Pančića; Cerska; Avalska od Cara Dušana do Ponjavičke; Banatska od Cara Dušana do Živojina Mišića. 

Izložba slika „Molitva” Dejana Ulardžića biće otvorena večeras, sa početkom u 19 časova, u Galeriji Bate Mihajlovića. 

 

 

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove