Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti, 17. oktobar

Pančevo, Pon, 17/10/2016 - 07:17
Jelena Katana

PANČEVO – Danas je ponedeljak, 17. oktobar. Vreme u Pančevu i okolini umereno do potpuno oblačno, i znatno hladnije. Maksimalna dnevna temperatura kretaće se od 8˚C do 16˚C. Duvaće vetar brzine 6.9 m/s. 

U toku vikenda, u pančevačkom porodilištu, rođeno je šest beba, dve devojčice i četiri dečaka.

Tokom noći, u Službi hitne medicinske pomoći, obavljeno je 43 ambulantna pregleda (dvoje dece), i šestnaest kućnih poseta. Terenske ekipe izvršile su pet lokalnih i osam transporta van grada. Na javnom mestu, Hitna pomoć intervenisala je jednom, zbog lica u alkoholosanom stanju. 

Zbog planiranih radova na el. mreži, u toku dana, ED „Pančevo" isključuje potrošače: 

Banatski Brestovac

08:00-16:00 povremena isklјučenja  Zbog orezivanja granja isklјučenja delova ulica u širem reonu od centra ka Pančevu povremeno po potrebi radova.

Omolјica

09:00-13:30  Živojina Mišića od Josifa Pančića do Banatske; Ponjavička od Josifa Pančića; Cerska; Avalska od Cara Dušana do Ponjavičke; Banatska od Cara Dušana do Živojina Mišića. 

Izložba slika „Molitva” Dejana Ulardžića biće otvorena večeras, sa početkom u 19 časova, u Galeriji Bate Mihajlovića. 

 

 Najnovije vesti

Društvo
Pančevo, snimak s robne kuće

Zašto je Pančevo tu gde jeste?

Tražeći zgodno mesto za formiranje gradskog naselja na banatskoj strani, najstariji Pančevci, "Bansiflije" su u srednjem veku našli suvi ocediti plato pored toka Tamiša i ovde osnovali Pančevo. 

Srbija

Umro Predrag Cune Gojković

Pevač Predrag Gojković Cune preminuo je u 85. godini, potvrđeno je RTS-u. Predrag Gojković Cune je rođen 1932. godine. Bio je pevač srpskih narodnih pesama, starogradskih, sevdalinki, zabavnih i

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju

Društvo

Deo Pančeva sutra bez gasa

JP „Srbijagas“ obaveštava kupce na području Grada Pančeva, da će u petak, 21.07.2017. godine, u periodu od 10:30 do 19:00 časova, zbog intervencije na sanaciji oštećenja na gasnoj instalaciji u