Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti, 17. oktobar

Pančevo, Pon, 17/10/2016 - 07:17
Jelena Katana

PANČEVO – Danas je ponedeljak, 17. oktobar. Vreme u Pančevu i okolini umereno do potpuno oblačno, i znatno hladnije. Maksimalna dnevna temperatura kretaće se od 8˚C do 16˚C. Duvaće vetar brzine 6.9 m/s. 

U toku vikenda, u pančevačkom porodilištu, rođeno je šest beba, dve devojčice i četiri dečaka.

Tokom noći, u Službi hitne medicinske pomoći, obavljeno je 43 ambulantna pregleda (dvoje dece), i šestnaest kućnih poseta. Terenske ekipe izvršile su pet lokalnih i osam transporta van grada. Na javnom mestu, Hitna pomoć intervenisala je jednom, zbog lica u alkoholosanom stanju. 

Zbog planiranih radova na el. mreži, u toku dana, ED „Pančevo" isključuje potrošače: 

Banatski Brestovac

08:00-16:00 povremena isklјučenja  Zbog orezivanja granja isklјučenja delova ulica u širem reonu od centra ka Pančevu povremeno po potrebi radova.

Omolјica

09:00-13:30  Živojina Mišića od Josifa Pančića do Banatske; Ponjavička od Josifa Pančića; Cerska; Avalska od Cara Dušana do Ponjavičke; Banatska od Cara Dušana do Živojina Mišića. 

Izložba slika „Molitva” Dejana Ulardžića biće otvorena večeras, sa početkom u 19 časova, u Galeriji Bate Mihajlovića. 

 

 Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.