Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti, 26. septembar

Pančevo, Pon, 26/09/2016 - 07:19
Jelena Katana

PANČEVO – Danas je ponedeljak, 26. septembar. U Pančevu i okolini se tokom dana očekuje većinom sunčano, povremeno uz umerenu oblačnost. Minimalna dnevna temperatura 10 stepeni, maksimalna dnevna 20 stepeni. 

Tokom vikenda u pančevačkom porodilištu rođeno je 10 beba, osam dečaka i dve devojčice.

Protekle noći u ambulanti Hitne pomoći pregledano je 45 pacijenata (desetoro dece). Terenske ekipe su obavile petnaest kućnih poseta. Transporta na području grada nije bilo, dok je van grada izvršeno pet transporta – Beograd (1), Dolovo (1), Omoljica (1) i Starčevo (2). Izvršena je jedna intervencija na javnom mestu, zbog lica u alkoholisanom stanju. 

ED „Pančevo" obaveštava potrošače da će zbog planiranih radova na mreži, u ponedeljak, 26. septembra, bez napona ostati: 

B. Novo Selo

10:30-11:00 – Deo sela od centra ka Vladimirovcu.

Pančevo

09:30-10:00 – Novoselјanski put od Nadela ka B. N. Selu.

Dolovo 

09:00-13:00 – Kralјa Petra od Ž. Zrenjanina do JNA; Lole Ribara od Kralјa Petra do Groblјanske i deo Groblјanske.

 Najnovije vesti

Društvo
Pančevo, snimak s robne kuće

Zašto je Pančevo tu gde jeste?

Tražeći zgodno mesto za formiranje gradskog naselja na banatskoj strani, najstariji Pančevci, "Bansiflije" su u srednjem veku našli suvi ocediti plato pored toka Tamiša i ovde osnovali Pančevo. 

Srbija

Umro Predrag Cune Gojković

Pevač Predrag Gojković Cune preminuo je u 85. godini, potvrđeno je RTS-u. Predrag Gojković Cune je rođen 1932. godine. Bio je pevač srpskih narodnih pesama, starogradskih, sevdalinki, zabavnih i

Politika

DS: Smanjiti Pančevcima porez

Pošto je Skupština Grada Pančeva usvojila rebalans kojim je gradski budžet uvećan sa 5,6 na 5,9 milijardi dinara “sugestijama, predlozima i primedbama” oglasila Demokratska stranka. U saopštenju