Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti, 29. septembar

Pančevo, Čet, 29/09/2016 - 07:17
Jelena Katana

PANČEVO - Danas je četvrtak, 29. septembar. Jutro u našem gradu hladno i maglovito. U toku dana biće sunčano i toplo, sa temperaturom od 14 do 24 stepena. Vetar jačine 2.2 m/s. 

U toku jučerašnjeg dana rođene su četiri bebe - jedna devojčica i tri dečaka.

U ambulanti Službe hitne medicinske pomoći, tokom noći, pregledan je 31 pacijent, od toga sedmoro dece. Terenske ekipe obavile su trinaest kućnih poseta. Na području grada izvršeno je osam transporta, a van grada tri transporta. Na javnom mestu Hitna pomoć intervenisala je tri puta, zbog hroničnih napada pacijenata. 

ED „Pančevo" obaveštava potrošače da će tokom danazbog planiranih radova na el. mreži, bez struje ostati: 

Pančevo

08:00-14:00 – povremena isklјučenja – Orezivanje rastinja u ulici Cara Lazara, od Vojvode Radomira Putnika do Petra Preradovića.

Trojezično književno veče, na kojem će biti promovisane novinsko-izdavačke ustanove „Libertatea" i „NIUMIIC", biće održano večeras, sa početkom u 19 sati, u dvorani „Apolo". Najnovije vesti

Srbija

Nema uglja, Srbiji prete restrikcije

Na deponiji Termoelektrane "Nikola Tesla" u Obrenovcu u ovom trenutku nema dovoljno uglja za proizvodnju struje, zbog čega se Srbija u novembru može suočiti sa restrikcijama električne energije,

Sport

Ragbi dan u Starčevu

U nedelju 21. maja Starčevo je bila prestonica srpskog ragbija. Okupile su se četiri generacije ragbista i uveličale ovu sportsku manifestaciju.