Društvo

PANČEVO: Jutarnje vesti, 7. oktobar

Pančevo, Pet, 07/10/2016 - 07:12
Jelena Katana

PANČEVO – Danas je petak, 7. oktobar. Jutro u Pančevu sa sumaglicom, tokom dana promenljivo oblačno. Najviša dnevna temperatura 18 stepeni, najniža dnevna 6 stepeni. Vetar brzine 2.2 m/s. 

Juče je u pančevačkoj bolnici rođeno osam beba – tri devojčice i pet dečaka.

Protekla noć u Hitnoj pomoći bila je uglavnom mirna. Lekari su obavili 43 ambulantna pregleda (petoro dece), i 8 kućnih poseta. Izvršili su jedan transport u gradu, i četiri transporta van grada. 

ED „Pančevo" obaveštava potrošače da će danas zbog planiranih radova na mreži, bez el. energije ostati: 

Pančevo

08:00-14:00 – Povremena isklјučenja zbog orezivanja rastinja duž NN mreže C. Dušana (od JNA do 6. Oktobra i od K. Marka ka Prvomajskoj).

11:00-13:30 – Vikend naselјe Naritak (Pan. Put sa prosecima).

08:30-10:30 – Potrošači oko stovarišta „Kutko" na Misi.

08:00-14:00 – M. Gorkog 58a, 58b, 58c.

Starčevo

08:00-16:00 – Povremena kratka isklјučenja duž NN mreže zbog orezivanja granja. 

Prva Hip hop radionica Doma omladine, povodom obeležavanja uspešne realizacije, imaće premijeru spota večeras, u 21 sat, u „Apolu." 

Poznati srpski DJ Milija Aćimović – Aćim u petak će gostovati u pančevačkom kafe-baru „Štab pogon”. Za Aćima prepoznatljiv deep, tech i progressive house zvuk, publika će moći da čuje od 10 uveče do 2 ujutru.Najnovije vesti

Društvo
Flaširana voda

HAVARIJA: Deo Omoljice bez vode

Zbog havarije na vodovodnoj mreži danas su bez ostale Rađevska, Zadružna i deo Ponjavičke ulice u naseljenom mestu Omoljica, saopštileo je JKP „Vodovod i kanalizacija".

 
Društvo

Krpelja ima i u Pančevu

Medijima se nedavmo pronela vest da je u Srbiji najezda krpelja. Ovim povodom obratili smo se dr Miroslavu Tepšiću, načelniku pančevačke Službe hitne medicinske pomoći i pitali ga da li ova služba

Hronika

Pančevac prerezao sebi vrat u Zabeli

Osuđenik A. S. (40) iz Pančeva, koji je izdržavao kaznu u Kazneno-popravnom zavodu „Zabela” u Požarevcu, izvršio je samoubistvo metalnim poklopcem prvog dana po dolasku na robiju za razbojništvo

Ekonomija

Iz Pančeva krila za Ameriku

Američka kompanija Stavatti Aerospace i Jugoimport-SDPR, sklopili su ugovor za razvoj i proizvodnju novog jednomotornog aviona namenjenog za civilno tržište. 

Kultura

Rok kamp za devojčice gostuje u Pančevu

U četvrtak, 22. juna od 18 časova u Domu omladine u Pančevu naši sugrađani imaće priliku da čuju više o Rok kampu za devojčice, koji se prvi put održava u ovom regionu krajem avgusta.