• PANČEVO: Jutarnje vesti, sreda 19. oktobar

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    PANČEVO, sreda, 19. oktobar – U našem gradu danas će biti oblačno vreme, sa slabom kišom. Najviša dnevna temperatura 14˚C, najniža dnevna 7˚C. Količina padavina 4.6mm. 

    Tokom jučerašnjeg dana rođeno je 9 beba – šest devojčica i tri dečaka.

    Dežurna ekipa Hitne pomoći imala je relativno mirnu noć iza sebe. Lekari su obavili 32 ambulantna pregleda i 8 kućnih poseta. Izvršeno je dva lokalna transporta i devet transporta izvan grada. 

    Zbog planiranih radova na el. mreži, danas će biti isključeni potrošači: 

    Pančevo

    08:45-14:30 – Deo Novoselјanskog puta – drugo ilirsko polјe – vikend naselјe Naritak.

    Omolјica 

    09:00-13:30 – Ponjavička od Cerske do Rasinske i Banatska od Ponjavičke do V. Živojina Mišića.

    Povodom obeležavanja Svetskog dana borbe protiv osteoporoze, Preventivni centar Doma zdravlja Pančevo, na čelu sa dr Anom Mitrić održaće predavanje danas s početkom u 9.30 sati u prostoriji za edukaciju u Domu zdravlja Pančevo, Miloša Obrenovića 2 (podrumske prostorije).

    Udruženje građana EKOPAN, a u saradnji sa preduzećem Božić i Sinovi u okviru projekta „Sklonimo otpad sa ulica“ realizuje predavanje na temu „Reciklaža neonskih sijalica i električnog i elektronskog otpada“ danas u 12h u prostorijama RPK Pančevo, Zmaj Jovina 1a, Pančevo. 

    Dom omladine Pančevo u saradnji sa Francuski institutom i Kulturnim centrom Pančeva, večeras u 20h u „Apolu“ priređuje Francuski filmski karavan – ciklus „Doba sazrevanja“, u okviru filmske srede. 

    Jutarnje vesti za sredu, 19. oktobar 2016. Vremenska prognoza, izveštaji, servisne insformacije, događaji.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]