• PANČEVO: Kad porastem biću… Edu Izazov #1

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U sredu 20. juna Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting organizuje prvi po redu Kad porastem biću… EDU Izazov na temu: “Kada ste poslednji put nešto naučili?” Edu Izazov je jedinstven događaj posvećen širenju pozitivnih ideja iz oblasti obrazovanja na kojem učenici, edukatori, preduzetnici i roditelji dele svoja iskustva u formi kratkih i inspirativnih predavanja.Edu izazov će se održati u sredu 20. juna u 18:00. Mesto dešavanja je Galleria café, Pančevo.

    Činjenica je da formalni obrazovni sistem nije u dovoljnoj meri prilagođen tržištu rada i činjenica je da nikada neće ni biti jer se potrebe na tržištu rada menjaju neveravatnom brzinom. Stoga je izuzetno važno da nastavni plan i program prilagodimo sa ciljem da inspirišemo decu i mlade da zovele učenje i nauče kako da uče jer su to ključne kompetencije ekonomije znanja // odnosno 21. veka. Gradiva su obimna, bez mnogo praktičnih primena i često ne prate korak s novim tehnologijama. Ipak, svedoci smo da pojedini/e edukatori/ke, roditelji, učenici i učenice rade sjajne stvari i na svoj način i ovo je prilika da ih čujemo, jer njihove priče inspirišu!

    Govornici i govornice:

    • Nikola Ćurčin, direktor Elektrotehničke škole Nikola Tesla iz Pančeva
    • Tanja Romanov, učiteljica OŠ Sveti Georgije iz Uzdina
    • Srđan Plavšić, nastavnik u srednjoj školi „Tehnoart Beograd“
    • Katarina Bugarin, učenica Ekonomske škole „Paja Marganović“ iz Pančeva
    • Sonja Dakić, preduzetnica
    • Kad porastem biću… tim

    Govornici/e prvog po redu Kad porastem biću… Edu izazova predstavljeni su ovde.

    Pored 6 predavanja za koja verujemo da će biti korisna i inspirišuća, Edu Izazov će otvoriti Smeh jogom sa Natašom Lukić. Sve informacije o iskustvu koje se ne propušta – Smeh jogi možete saznati ovde.  Nakon predavanja organizovaćemo druženje sa govornicama i govornicima uz piće. Kad porastem biću…

    Učešće je besplatno, a prijave su obavezne jer je broj mesta ograničen. Prijavite se na sledećem linku –http://bit.ly/eduizazovprijave.

    Informišite se o konceptu Edu izazova na linku: http://www.connecting.org.rs/edu-izazov/. Svi komentari, sugestije i predlozi su dobrodošli. Pišite šta mislite o događaju na [email protected].

    Connecting
    Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting nastala je 2013. godine radi kreiranja zajednice preduzimljivih ljudi koja se bave rešavanjem najvažnijih izazova sa kojima se suočavaju mladi u našem društvu. Opšti cilj Connecting-a je da edukuje decu i mlade u oblastima društvenog preduzetništva i karijernog vođenja i savetovanja podstičući ih da preuzmu odgovornost i tako postanu odgovorni članovi naše zajednice. Connecting radi na lokalnom nivou i jedina je organizacija u Južnom Banatu koja je fokusirana na programe u oblasti karijernog vođenja i savetovanja mladih i društvenog preduzetništva.

    U sredu 20. juna Organizacija za razvoj karijere i omladinskog preduzetništva Connecting organizuje prvi po redu Kad porastem biću… EDU Izazov na temu: “Kada ste poslednji put nešto naučili?” Edu Izazov je jedinstven događaj posvećen širenju pozitivnih ideja iz oblasti obrazovanja na kojem učenici, edukatori, preduzetnici i roditelji dele svoja iskustva u formi kratkih i inspirativnih predavanja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]