• PANČEVO: Maja Vitman izabrana za direktorku Direkcije za izgradnju i uređenje grada

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Skupština Pančeva ukazaala je poverenje Maji Vitman da bude direktorka “Direkcije za izgradnju i uređenje Pančeva” u sledeće četiri godine. Maja Vitman prethodnih godinu dana bila je vršilac dužnosti direktora, a u istom svojstvu vodila jeovog gradsko preduzeće i nešto ranije.  Na funkciju direktora sada je po prvi put izabrana posle sprovedenog konkursa.

    Prema donetim gradskim odlukama Direkcija bi trebalo da prestane da postoji od jeseni. Polovina zaposlenih nastaviće da radi javni posao u javnom preduzeću “Urbanizam”. A više od 40 radnika Direkcije biće prebačeno u gradsku upravu gde se otvara sekretarijat za investicije. 

     Maja Vitman prethodnih godinu dana bila je vršilac dužnosti direktora, a u istom svojstvu vodila jeovog gradsko preduzeće i nešto ranije.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Foto-safari u Ivanovu 28. aprila

    Dom kulture „Žarko Zrenjanin“ i foto grupa „Dunavac“ organizovaće 17. fotografsko druženje „Foto-safari Ivanovo 2024“ u nedelju, 28. […]

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]