• PANČEVO: Na listi čekanja za gradske vrtiće 153 dece – kako do privatnog vrtića?

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    U Gradu Pančevu posle upisnog roka u vrtiće gradske predškolske ustanove “Dečija radost” čekanja ostalo je neupisano 153 dece.  Najviše za jaslice 69-oro dok je 84 dece koji su uzrasta od 2-5 godina takođe na listi čekanja.

    Od skora u Pančevu postoji licencirani privatni vrtić a kroz budžet grada opredeljeno je ukupno 8 miliona dinara za subvencionisanje boravka 30 mališana u privatnom vrtiću.

    Članica Gradskog veća Tatjana Božić kaže da predstoji potpisivanje memoranduma između gradske vlasti i privatnog vrtića. Roditelji zainteresovani da im deca idu u privatni vrtić a da troškove do cene gradsko vrtića plati opština zatim bi trebalo da pribave potvrde iz “Dečje radosti” ili vrtića pri školama po naseljenim mestima da su na listi čekanja. A  zatim i potvrdu iz privatnog vrtića.

    “Krajem juna objavićemo javni poziv da roditelji sa prikupljenom dokumentacijom prijave decu.”  – najavila je Tatjana Božić.

     

     

    U Gradu Pančevu posle upisnog roka u vrtiće gradske predškolske ustanove “Dečija radost” ostalo je 153 dece.  Najviše za jaslice 69-oro dok je 84 dece koji su uzrasta od 2-5 godina takođe na listi čekanja.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]