• PANČEVO: Najbolji poznavaoci saobraćaja nagrađeni biciklima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    U četvrtak, 1. februara 2018. godine gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov, svečano je predao nagrade u vidu bicikala i osvetljenja za bicikle učenicima osnovnih škola sa teritorije grada Pančeva, koji su osvojili medalje na okružnom školskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju?“.

    „Šta znaš o saobraćaju?“ je takmičenje učenika osnovnih škola u poznavanju saobraćaja i osnovnih saobraćajnih propisa. Poslednje Okružno takmičenje je održano u Uzdinu, prošle godine, i za najbolje je Komitet za bezbednost saobraćaja grada Pančeva obezbedio sredstva za sedam bicikala sa osvetljenjem.

    Učenici su se se takmičili u teorijskom delu rešavanjem saobraćajnih testova, gde pokazuju osnovna znanja iz saobraćajnih propisa, kao i u vožnji bicikala na poligonu spretnosti, odnosno na poligonu koji simulira saobraćajne situacije sa kojima se sreću u svakodnevnom životu. Učenici iz Pančeva koji su osvojili medalje su (u dve kategorije nižih i viših razreda): 1. Potkonjak Veljko 1. mesto;
    2. Milenović Marija 2. mesto; 3. Stefanović Vanja 3. mesto; 4. Nikolić Aleksandra 3. mesto, kao i 1. Papulić Dušan 1. mesto; 2. Golubović Vuk 2. mesto i 3. Krstić Aleksandra 3. mesto.

        – Dodela nagrada učenicima pančevačkih škola za ostvaren uspeh na takmičenju “Šta znaš o saobraćaju” je jedan vrlo lep momenat. Ovo takmičenje smatramo vrlo korisnom i kontinuiranom saobraćajnom edukacijom dece za njihovo učešće u saobraćaju i razvijanja saobraćajne kulture. Mi podržavamo naše učenike i naše profesore koji su se opredelili da svoje kolege profesore i decu edukuju o ovoj oblasti. Lokalna samouprava je prepoznala značaj ostvarenih rezultata na takmičenju i nagradila učenike biciklima sa osvetljenjem, kao jedan mali znak pažnje i motivaciju za još veću zainteresovanost dece i učešće u daljim takmičenjima i sticanje znanja iz saobraćaja u cilju bezbednosti, rekao je gradonačelnik Pavlov nakon dodele.

     

    četvrtak, 1. februara 2018. godine gradonačelnik grada Pančeva, Saša Pavlov, svečano je predao nagrade u vidu bicikala i osvetljenja za bicikle učenicima osnovnih škola sa teritorije grada Pančeva, koji su osvojili medalje na okružnom školskom takmičenju „Šta znaš o saobraćaju?“.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo