• PANČEVO: Naknada za uređenje građevinskog zemljišta naplaćena četvorosobnim stanom i placevima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Tokom 2017. godine na osnovu predloga za izvršenja, a posle donete sudske presude, prinudno je naplaćena naknada za uređivanje građevinskog zemljišta od DOO “Građevinar Petrovič Padina”. Ova građevinska firma dugovala je gotovo 15 miliona dinara gradu Pančevu, odnosno Direkciji za izgradnju i uređenje Pančeva. Deo duga od 9 miliona dinara isplaćen je u novcu, a kako se navodi u programu poslovanja JP “Urbanizam” za 2018. godinu, deo duga isplaćen je i predajom u svojinu četvorosobnog stana. Stan je u ulici Tanaska Rajića u Pančevu, a površine je 83 m2.

    Tokom prošle godine u postupku izvršenja presude protiv dužnika Snežane Pavićević odlukom suda Direkciji su pripale tri parcele u ukupnoj površini većoj od 28 ari.

    Prema najavama Urbanizma tokom ove godine biće izvršene presude za više dužnika koji ukupno za uređenje gradskog građevinskog zemljišta duguju više od 8,5 miliona dinara.

    Tokom 2017. godine na osnvu predloga za izvršenja, a posle donete sudske presude prinudno je naplaćena naknada za uređivanje građevinskog zemljišta od DOO “Građevinar Petrovič Padina”. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]