• PANČEVO: O objektima Kulturnog centra odlučuje Upravni sud

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Gradsko javno pravobranilaštvo tužbama pred Upravnim sudom osporava odluke o restituciji više poslovnih prostora koje koristi Kulturni centar Pančeva. Kako je navedeno u izveštaju o radu pravobranilaštva za prošlu godinu pred Agencijom za restituciju vođeni su postupci kojima stari vlasnici traže da im se vrate objekti Galerije savremene umetnosti u ulici Vojvode Živojina Mišića, poslovni prostor bioskopa “Vojvodina” u zgradi Trubača, i zgrada sedište Kulturnog centra u ulici Vojvode Živojina Mišića.

     

    Kako je reč o “službenim prostorima čijim bi vraćanjem bio ometen rad i funkcionisanje ustanove” pravobranilaštvo se protivilo vraćanju ovih zgrada.

    A za prostore bivšeg bioskopa “Vojvodina” i sedišta “Kulturnog centra” podnete su i tužbe Upravnom sudu u Beogradu radi poništaja drugostepenog rešenja kojim je potvrđeno prvostepeno rešenje kojim je vraćena oduzeta imovina. Predmeti su, izveštava pravobranilaštvo, u toku.

    Gradsko javno pravobranilaštvo tužbama pred Upravnim sudom osporava odluke o restituciji više poslovnih prostora koje koristi Kulturni centar Pančeva. Kako je navedeno u izveštaju o radu pravobranilaštva za prošlu godinu pred

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo