• PANČEVO: Pčelarski „Dani suncokreta“ – 7. jula

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pčelarski „Dani suncokreta“ u organizaciji Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine, Grada Pančeva i Društva pčelara Pančeva održaće se 7. jula od 10 časova na Trgu Đorđa Vajferta.

    Reč je o prodajnoj izložbi meda i drugih pčelinjih proizvoda na kojoj će učestvovati pčelari iz brojnih mesta južnog Banata.

    – „Dani suncokreta“ su manifestacija koja želi da afirmiše rad pčelara i upozna Pančevce sa ostvarenjima pčelara,  kaže Vojkan Milutinović, predsednik Društva pčelara Pančeva i glavni organizator manifestacije.

    Ova godina bila je dobra za pčelare, a želja pčelara je da kupci nabavljaju pčelinje proizvode od poznatih proizvođača, jer je prethodnih godina jedan od najvećih problema bio falsifikovani med, koji se našao na tržištu. Trenutno se suncokretova paša nalazi na sredini i pčelari očekuju da će biti dobra.

    Pčelarski „Dani suncokreta“ u organizaciji Saveza pčelarskih organizacija Vojvodine, Grada Pančeva i Društva pčelara Pančeva održaće se 7. jula od 10časova na Trgu Đorđa Vajferta.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]