• PANČEVO: Po 30.000 dinara za najbolje studente

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Najboljim studentima grada Pančeva, u četvrtak, 20. jula uručene su nagrade za ostvaren uspeh u prethodnoj akademskoj godini. Ova nagrada ustanovljena je 2007. godine, a namenjena je studentima koji su na završnoj godini četvorogodišnjih (ili dužih) studija na fakultetitima čiji je osnivač Republika Srbija i čija je prosečna ocena iznad 9,00. Nagrađeni studenti su takođe učestvovali u radu Regionalnog centra za talente “Mihajlo Pupin”.

    Nagradu u visini od 30.000 dinara ove godine dobilo je dvadeset četiri studenta i to: Jelena Mrkela, Ekonomski fakultet; Aleksa Čupić, Filozofski fakultet; Predrag Janjuš, Pravni fakultet; Boris Stojakov, Farmaceutski fakultet; Nevena Lukinić, Filološki fakultet; Aleksandra Stanojević, FMU; Tanja Nikočev, Fakultet sporta i fizičkog vaspitanja; Predrag Milošev, Ekonomski fakultet; Mladen Marina, saobraćajni fakultet; Nevena Čiča, Farmaceutski fakultet; Katarina Pinter, Akademija umetnosti u NS; Monika Bređan, Geografski fakultet; Gorana Crnobrnja, Elektrotehnički fakultet; Marija Milojević, Građevinski fakultet; Aleksandra Tajdić, FMU; Katarina Đurić, Saobraćajni fakultet; Jovana Isevski, Filološki fakultet; Jovana Sarić, Učiteljski fakultet; Milovan, Paunić, Mašinski fakultet; Sanja Momčilović, FLU; Dragana Maljković, FON; Jelena Đorđievski, Filozofski fakultet; Snežana Stanković, Farmaceutski fakultet i Mira Malić, Pravni fakultet.

    Zamenik gradonačelnika Predrag Živković čestitao je studentima na postignutim rezultatima i osvrnuo se na činjenicu da ove godine ima mnogo više nagrađenih u odnosu na prošlu godinu, te izrazio nadu da će to biti trend i ubuduće. Dodao je da smtara da je trud koji su nagrađeni studenti uložili daleko veći od iznosa nagrade, ali i da je važna poruka grada srednjoškolcima, tj budućim studentima i studentima, da Grad misli na njih i da je spreman da im pomogne u svakoj situaciji. Živković je svim studentima poželeo da se što pre profesionalno ostvare, bez obzira da li planiraju dalje usavršavanje ili da se zaposle.

    Mr Tatjana Božić, članica Gradskog veća zadužena za obrazovanje, je izjavila da je osnovni motiv Grada bio da se studentima i njihovim porodicama materijalno pomogne, s obzirom da je studiranje skupo, sa ciljm da se pokaže da Grad brine o njima i želi da oni ostanu u Pančevu i unaprede ga svojim znanjem. Ona je takođe istakla da bi bilo dobro da se naši privrednici povežu sa najboljim studentima i eventualno im ponude zaposlenje kada završe studije.

    Najboljim studentima grada Pančeva, u četvrtak, 20. jula uručene su nagrade za ostvaren uspeh u prethodnoj akademskoj godini. Ova nagrada ustanovljena je 2007. godine, a namenjena je studentima koji su na završnoj godini četvorogodišnjih (ili dužih) studija na fakultetitma čiji je osnivač Republika Srbija i čija je prosečna ocena iznad 9,00. Nagrađeni studenti su takođe učestvovali u radu Regionalnog centra za talente “Mihajlo Pupin”.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]