• PANČEVO: Provera vode u vrtićima u petak – škole na proveri polovinom avgusta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

     

    Zavod za javno zdravlje Pančevo pored redovnih kontrola vode za piće u gradskom vodovodu dodatno proverava i vodu za piće na česmama vrtića i škola. Prošle godine u nekim vrtićima postojao je problem s kvalitetom vode.

    – U petak će biti obavljeno uzorkovanje vode u samim vrtićima a rezultati se mogu očekivati polovinom sledeće nedelje. Prema planu polovinom avgusta biće urađena kontrola vode za piće i u vrtićima i u školama, izjavila je direktorka Zavoda za javno zdravlje dr. Ljiljana Lazić.

    Pančevo od ove godine pored vrtića gradske “Dečije radosti” ima i privatni vrtić “Kefalicu”. Deo mališana koje roditelji nisu uspeli da upišu u gradske vrtiće pohađaće od jeseni “Kefalicu”, a deo troškova biće plaćen iz gradskog budžeta.

    – Obavestili smo i vlasnike privatnog vrtića o načinu kontrole vode po vrtićima Pančeva. Naišli smo na njihovo razumevanje. Očekujemo da se i ovaj vrtić uključi u sistem kontrole, zaključila je dr. Ljiljana Lazić.

    Zavod za javno zdravlje Pančevo pored redovnih kontrola vode za piće u gradskom vodovodu dodatno proverava i vodu za piće na česmama vrtića i škola.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]