Društvo

PANČEVO: Seminar za edukatore u Programu borbe protiv trgovine ljudima

Izvor: 
Crveni krst Pančevo Ned, 11/12/2016 - 12:12

Pročitajte tekst na mađarskom jeziku.

Crveni krst Pančevo dugi niz godina uspešno realizuje Program borbe protiv trgovine ljudima kroz vršnjačku edukaciju u osnovnim i srednjim školama i kroz razne druge aktivnosti. Kako bi sve aktivnosti protekle uspešno, organizuju se seminari Crvenog krsta za mlade edukatore. Seminari su standardizovani, kreira ih Crveni krst Srbije, što znači da svaki polaznik/ca dobija isto znanje bez obzira iz kog je mesta ili u koju školu ide, kako bi to znanje što bolje preneo/la na druge.

Seminar koji organizuje Crveni krst Pančevo biće održan u petak, subotu i nedelju, 16-18. decembra 2016. godine u prostorijama Crvenog krsta Pančevo (Žarka Zrenjanina 15), sa početkom u 15 časova prvog dana, u petak. Detaljna satnica seminara biće dostavljena svim polaznicima nakon završetka Roka za prijavu.

Mogućnost prijave na seminar imaju mlade osobe koje pohađaju 8. razred osnovne ili bilo koji razred srednje škole, tačnije koje su u uzrastu od 14 do 18 godina.

Rok za prijavu za seminar je sreda, 14. decembar 2016. godine do 15 časova, a prijava se vrši klikom na sledeći link. 

 

projekat_manjine.jpg

 Najnovije vesti

PR

Pravilan odabir naočara

Osim koži, sunce tokom leta šteti i našim očima. Zato izlaganje sunčevoj svetlosti osim povoljnih efekata na organizam, može izazvati i niz kratkoročnih i dugoročnih posledica, te je neophodno da

Zabava

Još samo sedam dana do Exita!

Ovogodišnje EXIT Leto ljubavi uveliko je počelo, a od novog izdanja EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi deli nas još samo sedam dana! Ovogodišnji EXIT proslaviće 50 godina čuvenog Leta

Srbija

Dinar na maksimumu u ovoj godini

Dinar je prema evru jači za 1,2 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou je jači za 2,0 procenta. Od početka godine, dinar je prema evru porastao za 1,8 posto.