• PANČEVO: Seminar za edukatore u Programu borbe protiv trgovine ljudima

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Pročitajte tekst na mađarskom jeziku.

    Crveni krst Pančevo dugi niz godina uspešno realizuje Program borbe protiv trgovine ljudima kroz vršnjačku edukaciju u osnovnim i srednjim školama i kroz razne druge aktivnosti. Kako bi sve aktivnosti protekle uspešno, organizuju se seminari Crvenog krsta za mlade edukatore. Seminari su standardizovani, kreira ih Crveni krst Srbije, što znači da svaki polaznik/ca dobija isto znanje bez obzira iz kog je mesta ili u koju školu ide, kako bi to znanje što bolje preneo/la na druge.

    Seminar koji organizuje Crveni krst Pančevo biće održan u petak, subotu i nedelju, 16-18. decembra 2016. godine u prostorijama Crvenog krsta Pančevo (Žarka Zrenjanina 15), sa početkom u 15 časova prvog dana, u petak. Detaljna satnica seminara biće dostavljena svim polaznicima nakon završetka Roka za prijavu.

    Mogućnost prijave na seminar imaju mlade osobe koje pohađaju 8. razred osnovne ili bilo koji razred srednje škole, tačnije koje su u uzrastu od 14 do 18 godina.

    Rok za prijavu za seminar je sreda, 14. decembar 2016. godine do 15 časova, a prijava se vrši klikom na sledeći link. 

     

     

    Crveni krst Pančevo dugi niz godina uspešno realizuje Program borbe protiv trgovine ljudima kroz vršnjačku edukaciju u osnovnim i srednjim školama i kroz razne druge aktivnosti. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    Od Stratišta Stazom sećanja

    Ekološki aktivista Radomir Orlović uložio je trud da se trasira i obeleži pešačka staza, koja od memorijalnog kompleksa posvećenom stratištu Jevreja, Srba i Roma, vodi ka Tamišu i selu […]

    Kovinu 10 miliona dinara za nove pontone na Dunavcu

    Ministarstvo turizma i omladine Republike Srbije dodelilo je Opštini Kovin 10.000.000 dinara za realizaciju projekta „Proširenje postojećeg pontona na Dunavcu za plovne objekte“, a po Konkursu […]

    Odličja za školu iz Pančeva

    Treću godinu zaredom Osnovna škola „Branko Radičević” osvaja Veliku zlatnu plaketu i diplomu za kvalitet svog […]