• PANČEVO: Tribina „Srbija posle Vučića”

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    Tribina pod nazivom „Srbija posle Vučića”, koju zajednički organizuju Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV), beogradski forumZFD i Građanska akcija Pančevo (GAP) biće održana u četvrtak, 18. oktobra 2018. godine, s početkom u 18 sati u klubu „Kupe”, Ulica braće Jovanović 5, u Pančevu.
    Kako će izgledati Srbija posle Vučića, da li će imati snage da se suoči sa svojom prošlošću i pobedi interiorizovan nacionalizam koji je nedvosmisleno prepreka bilo kakvom napretku? Kakvu ulogu u svemu tome ima međunarodna zajednica s obzirom na rast popularnosti populističkih, nacionalističkih i ksenofobnih partija širom sveta?
    O ovoj temi, kao i mnogim pitanjima, govoriće Dubravka Stojanović, istoričarka, Janja Beč Nojman, sociološkinja i Dinko Gruhonjić, novinar.

    Tribina pod nazivom „Srbija posle Vučića”, koju zajednički organizuju Nezavisno društvo novinara Vojvodine (NDNV), beogradski forumZFD i Građanska akcija Pančevo (GAP) biće održana u četvrtak, 18. oktobra 2018. godine, s početkom u 18 h u klubu „Kupe”, Ulica braće Jovanović 5, u Pančevu.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]