• PANČEVO: U petak novi protest #1od5miliona

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info
    U petak, 3. maja u 18 časova, po četrnaesti put, će na Platou ispred Kulturnog centra Pančevo početi protest #1od5miliona.
     
    – Aktuelni, kriminalni, režim Srpske napredne stranke na čelu sa predsednikom Aleksandrom Vučićem, pored svakodnevnog širenja laži i obmana građanima, neuspešno pokušava da na nas ućutka, a na naše skupove šalje svoje batinaše kako bi izazvali nerede i okrivili nas, slobodne građane, koji mirnim protestom iskazujemo svoje nezadovoljstvo, kažu u svom pozivu organizatori protesta i dodaju:
     
    – Pozivamo sve građanke i građane, koji ne pristaju na ucene i pretnje, ne pristaju na to da gledaju kako naš grad i naša zemlja propadaju, ne pristaju da mladi odlaze iz zemlje ako ih prethodno ne uhapse i predstave kao huligane jer iskazuju svoje nezadovoljstvo mirnim šetnjama sa nama, i žele da to promene da nam se pridruže, potpišu Sporazum sa narodom, i da još jednog petka u 18 časova zejedno, na istom mestu, mirnom šetnjom pokažemo aktuelnom režimu i Aleksandru Vučiću da je vreme da odu sa vlasti.
     
    Na protestu će govoriti: Dragoslav Šumarac – profesor Građevinskog fakulteta i Marko Dragoslavić – #1od5milina.

    U petak, 3. maja u 18 časova, po četrnaesti put, će na Platou ispred Kulturnog centra Pančevo početi protest #1od5miliona.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo