• PANČEVO: U subotu biciklijada

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Rotari klub “Pančevo – Mihajlo Pupin”,  u subotu, 1. juna organizuje dobrotvorni biciklistički skup “Biciklijada 01”. Okupljanje biciklista je u Pančevu, unutar „Barutana“ parka od 11 časova.

    Na jednom od štandova vršiće se prijavljnje dece, osnovaca i srednjoškolaca za vožnju na poligonu spretnosti kao i za takmičenje svih učesnika za “Najsporiju trku”. Vredne nagrade, tri odlična i atraktivna bicikla za najbolje takmičare obezbedili su sponzori iz fabrike bicikala Capriolo. Prijavljivanje za takmičenje je potpuno besplatno. Prijavljivanje za takmičenja se takođe može izvršiti i online, putem sajta: www.biciklijada.rs.

    Takođe, od 11 sati vršiće se prijavljivanje biciklista za revijalnu vožnju centralnim ulicama našeg grada, stazom dužine oko 5 km. Skup obezbeđuju pripadnici policije i službe tehničko-fizičkog obezbeđenja. Revijalna vožnja je ujedno i centralni događaj Biciklijade. Za učesnike revijalne vožnje dostupni su paketi sa promo majicama i osveženjem. Kotizacija za revijalnu vožnju košta 300 dinara.

    Revijalnom vožnjom biciklisti će ispratiti i našeg sugrađanina,  Dušana Milojkova, koji kreće put Evrope, obilazeći prijateljske Rotari klubove i 60 gradova, na putu dugačkom 8000 km. Iza ove humanitarne akcije “Bike for babies” stoji i Rotari klub – Pančevo.

    Po završetku revijalne vožnje održaće se takmičenja na pomenutom poligonu i trka u najsporijoj vožnji. Najboljima će biti uručene nagrade.

    Za dobar provod zaslužni su profesionalci u biciklističkim akrobacijama, koji će u skejt parku Barutana pokazati svoje umeće.

    Biciklijada ima nameru da postane prepoznatljiv godišnji klupski događaj RC „PANČEVO – MIHAJLO PUPIN“ i da svake godine ima još bolji program, više učesnika i da se održi kao tradicionalna gradska manifestacija.

     

     

    Rotari klub “Pančevo – Mihajlo Pupin”,  u subotu, 1. juna organizuje dobrotvorni biciklistički skup “Biciklijada 01”. Okupljanje biciklista je u Pančevu, unutar „Barutana“ parka od 11 časova.

     

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo