Društvo

PANČEVO: Ulice koje se u petak i subotu zatvaraju zbog karnevala

Pančevo, Pet, 16/06/2017 - 07:23
Aleksandar Stojković

Zbog programa na centralnoj bini koja će biti postavljena u ulici Kej Radoja Dakića, u produžetku ulice Nikole Tesle/ Trg Đorđa Vajferta u Pančevu, 16. i 17. juna od 16 sati biće zatvorena ulica Kej Radoja Dakića od ulice Nikola Tesla do ul. Dr Svetislava Kasapinovića.

 

Zbog  međunarodne  karnevalske  povorke,  dana u subotu 17. juna biće  zatvorena  ulica Vojvode Radomira Putnika, i to:

  • od  15  časova  zatvara  se  deo  ulice  Vojvode  Radomira  Putnika  od  ul.Karađorđeve  do ul.Vojvode Petra Bojovića, radi postavljanja zaštitnih ograda i tehnike;
  •  
  • od 18 časova u celoj ulici Vojvode Radomira Putnika, ul. Miloša Trebinjca od ul Miloša Obrenovića do ul. Vojvode R.Putnika, ul. Oslobođenja od kružnog toka do ul. Vojvode R.Putnika.

 

Zbog kretanja i programa međunarodne karnevalske povorke za saobraćaj će biti zatvorene ulica kojom se povorka kreće , kao i delovi ulica koje se ukrštaju sa ulicom Vojvode R. Putnika.

Početak međunarodne karnevalske povorke je u 20 časova. Okupljanje karnevalskih grupa i učesnika je od 19 časova u ul. Miloša Trebinjca.

 

Organizatori Karnevala mole stanare pomenutih ulica da, ako imaju potrebu da se kreću svojim vozilima u navedeno vreme zatvaranja ulica, vozila izmeste pre zatvaranja ulica. Imajući u vidu da se očekuje veliki broj učesnika  i  posetilaca,  molimo  sve  koje  dolaze  svojim  vozilima  da  se  parkiraju  na  mestima predviđenim za parking van ulica predviđenih za zatvaranje.

 

 Najnovije vesti

PR

Pravilan odabir naočara

Osim koži, sunce tokom leta šteti i našim očima. Zato izlaganje sunčevoj svetlosti osim povoljnih efekata na organizam, može izazvati i niz kratkoročnih i dugoročnih posledica, te je neophodno da

Zabava

Još samo sedam dana do Exita!

Ovogodišnje EXIT Leto ljubavi uveliko je počelo, a od novog izdanja EXIT festivala na Petrovaradinskoj tvrđavi deli nas još samo sedam dana! Ovogodišnji EXIT proslaviće 50 godina čuvenog Leta

Srbija

Dinar na maksimumu u ovoj godini

Dinar je prema evru jači za 1,2 odsto nego pre mesec dana, a na godišnjem nivou je jači za 2,0 procenta. Od početka godine, dinar je prema evru porastao za 1,8 posto.