• PANČEVO: Za pet gradskih placeva ponuđeno više od 30 miliona dinara

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Početkom aprila izlicitirano je pet od osam placeva, koje je Grad Pančevo ponudio na prodaju, za više od 30 miliona dinara. Konkurencije je praktično bilo samo za plac na srpskom polju, koje je na Novoseljanskom putu, čija je veličina 51124 m2. Za ovaj plac najviša ponuda je bila 26861,572 dinara koliko je ponudio konzorcijum DOO „Pavle” i DOO „Hipra”. U konkurenciji je bilo i fizičko lice iz Novog Beograda, ali je njegova ponuda bila nža. Ostvarena cena na ovoj lokaciji je 525 dinara po kvadratnom metru.

    Goran Ćirković iz Pančeva na ovoj prodaji ponudio je najviše za dva gradska placa u ulici Stevana Sremca na Strelištu. Za ukupno 941 m2 on je istakao cenu nešto veću od 2,5 miliona dinara.

    Treći plac u ulici Stevana Sremca izlicitirao je Branko Ostojin iz Bavaništa. Ovaj plac od 430 m2 koštaće nešto preko 1,2 miliona dinara. Sudeći po ponuđenom, prosečna cena kvadratnog metra placa u ulici Stevana Sremca je 2.730 dinara.

    Peti gradski plac prodat ovom prilikom je u Glogonju. Za površinu od 378 m2 Saša Stojanovski ponudio je 278.362 dinara.

    Grad Pančevo je ponudio na prodaju 8 placeva, od čega jedan u Glogonju, šest na Strelištu i najveći na Novoseljanskom putu.

    Početkom aprila izlicitirano je pet od osam placeva, koje je Grad Pančevo ponudio na prodaju, za više od 30 miliona dinara.

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo