• PANČEVO: Za sada 111.813 birača u Pančevu – promene moguće sve do 29. marta

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Izbori za predsednika Srbije biće održani 2. aprila. Trenutni broj birača je 111.813, a konačan broj građana sa teritorije Grada Pančeva koji će imati pravo glasa biće poznat posle 29. marta.

    Lica koja nemaju prebivalište na teritoriji Grada Pančeva, ali imaju ovde boravište i hteli bi ovde da glasaju zahtev bi trebalo da podnesu do 11. marta.

    Uvid u birački spisak moguće je ostvariti do 17. marta u kancelariji 107 u zgradi Gradske uprave. Kontakt telefon je 308-820.

    Izmene u biračkom spisku biće moguće i posle 17. marta, ali kao naknadni upis za šta se zahtev preko Gradske uprave šalje Ministarstvu državne uprave i lokalne samouprave.

    Građani mogu zahtevati upis, brisanje, izmenu, dopunu ili ispravku biračkog spiska posle obavljenog uvida.

    Uvid u jedinstveni birački spisak može izvršiti i elektronskim putem na zvaničnom sajtu Ministarstva državne uprave i lokalne samouprave: www. birackispisak. mduls.gov.rs7javni portal  i to jednostavnim upisivanjem svog jedinstvenog matičnog broja. 

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]