Posle hvatanja lopova koji su noću obilazili uzurpirane državne njive

Pavlov: Dobra saradnja poljočuvara, policije i tužilaštva

Pančevo, Pet, 16/09/2016 - 17:14
Vladimir Đoković

PANČEVO, 16. septembar – Gradski poljočuvari, u saradnji sa policijom, proteklih dana uspeli su da spreče noćno skidanje letine sa državnih uzurpiranih njiva na teritoriji Grada Pančeva. 

Gradonačelnik Saša Pavlov je potvrdio danas na sednici Gradskog veća da su bila dva takva slučaja u poslednjih 2-3 dana.

– Lica su pokušala u čudno vreme noću da uđu u polja. To su primetil poljočuvari, pa su obavestili policiju koja je brzo reagovala. Privremenog oduzimanja mehanizacije sa kojom su ova lica zatečena u kirivčnom delu na licu mesta ne bi bilo bez brze reakcije tužilaštva. Siguran sam da je policija prikupila dovoljno dokaza. Dalji postupci zavise od tužilaštva, ocenio je Pavlov.

Kako je dodao, veruje da posle ovakve reakcije, koja je bila u zakonskim okvirima, nikome više neće pasti na pamet da pokuša da skida letinu sa državnih njiva za koje je utvrđeno da su uzurpirane.

Najnovije vesti

Sport

Dejan sa ekipom Srbije na drugom mestu

Proteklog vikenda je u slovenačkom gradu Ruše, održano tradicionalno međunarodno takmičenje, na kojem je nastupilo preko 250 takmičara iz 8 zemalja, a iz Srbije 45 takmičara, među kojima i