Posle hvatanja lopova koji su noću obilazili uzurpirane državne njive

Pavlov: Dobra saradnja poljočuvara, policije i tužilaštva

Pančevo, Pet, 16/09/2016 - 17:14
Vladimir Đoković

PANČEVO, 16. septembar – Gradski poljočuvari, u saradnji sa policijom, proteklih dana uspeli su da spreče noćno skidanje letine sa državnih uzurpiranih njiva na teritoriji Grada Pančeva. 

Gradonačelnik Saša Pavlov je potvrdio danas na sednici Gradskog veća da su bila dva takva slučaja u poslednjih 2-3 dana.

– Lica su pokušala u čudno vreme noću da uđu u polja. To su primetil poljočuvari, pa su obavestili policiju koja je brzo reagovala. Privremenog oduzimanja mehanizacije sa kojom su ova lica zatečena u kirivčnom delu na licu mesta ne bi bilo bez brze reakcije tužilaštva. Siguran sam da je policija prikupila dovoljno dokaza. Dalji postupci zavise od tužilaštva, ocenio je Pavlov.

Kako je dodao, veruje da posle ovakve reakcije, koja je bila u zakonskim okvirima, nikome više neće pasti na pamet da pokuša da skida letinu sa državnih njiva za koje je utvrđeno da su uzurpirane.

Najnovije vesti

Društvo

Uskoro Sajam zapošljavanja u Pančevu

Filijala Pančevo Nacionalne službe za zapošljavanje, u saradnji sa lokalnom samoupravom, organizuje pančevački Sajam zapošljavanja koji će se održati u sredu 29.marta, na korzou u periodu od 11 do

Srbija

SRBIJA: Sve manje obolelih od tuberkuloze

Kao i prethodnih godina, i ove godine se Srbija priključuje Svetskoj kampanji obeležavanja 24. marta, Svetskog dana borbe protiv tuberkuloze (TB) pod sloganom „Zajedno protiv tuberkuloze“. Ove