• Pokrenuta info linija za podršku inkluzivnom obrazovanju

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
    013 Info

    Inicijativa za inkluziju „VelikiMali” od 10. januara pokrenula je besplatnu info-liniju „Podrška inkluzivnom obrazovanju”, u partnerstvu sa UNICEF-om i preduzećem „Telekom Srbija”, uz podršku Ministarstva prosvete.

    Pozivanjem broja 0800 100 121, radnim danima od 12 do 19 sati, roditelji dece sa smetnjama u razvoju moći će od aktivista organizacije „VelikiMali” da dobiju informacije o zakonskim i podzakonskim aktima koja podržavaju inkluzivno obrazovanje i socijalnu inkluziju, merama i aktivnostima koje treba da obezbede kvalitetno obrazovanje i vaspitanje dece/učenika i učenica, merama dodatne podrške i načinima za njihovo ostvarivanje, korisnoj literaturi o inkluzivnom obrazovanju i primerima dobre prakse, ali i da iskažu sa kakavim poteškoćama se suočavaju. Zainteresovani se aktivistima mogu obratiti i putem mejla [email protected].

    Podeli vest:

    Facebook Twitter WhatsApp
  • NAJČITANIJE U POSLEDNJIH 96H

    Ostalo iz kategorije Društvo

    PU PANČEVO: Pojačana kontrola saobraćaja

    Pripadnici Ministarstva unutrašnjih poslova, Uprave saobraćajne policije, u periodu od 25. aprila do 1. maja 2024. godine sprovešće akciju pojačane kontrole saobraćaja usmerenu na otkrivanje i […]